Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Doppel
  • Drop Shot Doppel
  • Drop Shot Doppel

Drop Shot Doppel

PVP: € 170,00
€ 99,95
-42% Drop Shot
padel pad Drop Shot Doppel | Domineer elk deel van het veld met dit veelzijdige Drop Shot padel racket, een model uit de Ambition-serie dat de beste materialen samenbrengt voor een goede prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Doppel 2022

Til je spelniveau naar een hoger niveau met het Doppel padel racket in het blauw, een van de modellen die deel uitmaakt van de Drop Shot 2022 Ambition-serie. Hiermee geniet je van de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, en een veel comfortabelere slag gedurende de hele wedstrijd.

Hiervoor behoudt het een traanvorm en medium balans, evenals zacht eva-rubber aan de binnenkant om een voortreffelijke en comfortabelere aanraking te genereren. Het bevat ook een ruw oppervlak en anti-vibratiesystemen. Om het af te maken is het gemaakt met dubbele buisvormige koolstof en 3k-stof voor meer weerstand.

Zwart en blauw Doppel Drop Shot, kenmerken

  • De Drop Shot Doppel past zich door zijn veelzijdigheid aan elke speelstijl aan.
  • Grote weerstand tegen schokken met de dubbele buis en beschermer.
  • Plannen gemaakt met 3k-stof voor meer duurzaamheid.
  • Fantastische aanslag en geluid bij het slaan met het zachte eva-rubber van de kern.
  • Gecentreerde balans en oversized vorm die het een veelzijdig padel racket maken.
  • Print meer effect op je opnamen dankzij het ruwe oppervlak.
  • Het combineert verschillende systemen in de vuist die trillingen elimineren.
  • Verkrijgbaar in de Drop Shot Padel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van hoog of gemiddeld niveau met een veelzijdiger spel en die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket waarmee ze comfortabel kunnen verdedigen en ook wanneer ze naar boven gaan om het net te verpletteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig kun je zonder ongemak spelen, omdat het bedrijf naast een zacht rubber ook verschillende anti-vibratiesystemen heeft gebruikt om trillingen te elimineren. Het keert ook terug met een fantastische afwerking die zwart combineert en de details en het centrale logo in blauw benadrukt.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Maak je klaar met een van onze favoriete merken: Drop Shot Sport. Het Spaanse merk is al jaren toonaangevend op de padelmarkt en brengt een gevarieerde catalogus met producten uit die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler.

Dit seizoen brengt een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en tassen uit, allemaal hoogwaardige producten en voor de beste prijs. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso zijn loyaal aan het bedrijf.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten