¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Power 2.0
  • Drop Shot Power 2.0
  • Drop Shot Power 2.0

Drop Shot Power 2.0

PVP: € 190,08
€ 82,60
-57% Drop Shot
Paddestoel Drop Shot Power 2.0 | Breng je pittigste kant naar voren met dit geavanceerde Drop Shot-racket, een ruitvormig model, hoge balans en zacht rubber om de sensaties te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Power 2.0 Roja

Win je wedstrijden met krachtige slagen dankzij het nieuwe zwart-rode Power 2.0 padel racket, een model met fantastische kracht dat Drop Shot 2022 heeft ontwikkeld. Net als zijn voorganger is het ontworpen met een diamantvorm en een hoge balans, maar met zacht eva-rubber om de aanraking te verbeteren.

Het genereert dus zeer goede sensaties en baloutput. Voor de buitenstructuur is 100% koolstof gebruikt voor meer sterkte en om mogelijke breuk te voorkomen. Het heeft ook energie pro-technologie voor superieure prestaties, ruwheid op het oppervlak en een anti-vibratiesysteem om ongemak te voorkomen.

Drop Shot Power 2.0 rood, kenmerken

  • De Drop Shot Power 2.0 is een power padel racket door zijn diamant formaat met hoge balans.
  • energy pro-technologie om de controle te behouden en effectiever te reageren.
  • Solide en stijve structuur dankzij het gebruik van carbon en zwart systeem.
  • 3D-oppervlak dat grotere effecten biedt.
  • Zachter en comfortabeler slaan dankzij de anti-vibratietechnologie van de vuist.
  • Dubbele buis die voor meer stevigheid zorgt.
  • Eva zachte rubberen kern voor onverslaanbare sensaties.
  • Een van de krachtigste padel rackets van Drop Shot 2022.

Voor wie is het? Het is meer gericht op spelers met een offensief profiel, omdat het een zeer goede stoot biedt vanwege het formaat en de balans, dus het zal je helpen krachtige opnamen te maken om het punt te behalen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een power padel racket is, verwaarloost het comfort niet dankzij het zachte rubber en de anti-vibratietechnologie. Het keert ook terug met een heel cool ontwerp, waarbij de kleur zwart wordt gecombineerd met roodachtige tinten en een groen hart.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten