Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Conqueror 10
  • Drop Shot Conqueror 10
  • Drop Shot Conqueror 10

Drop Shot Conqueror 10

PVP: € 340,00
€ 149,95
-56% Drop Shot
padel racket Drop Shot Conqueror 10 | Nieuwe versie van het racket van Juan Martín Díaz, een dropshot-model van topklasse dat het aanvallende spel bevordert dankzij het formaat en de hoge balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Conqueror 10 Zwart

Als je een aanvalsspeler bent, zul je dol zijn op het nieuwe Conqueror 10 padel racket, het meest succesvolle model van Drop Shot 2022 dat terugkeert met verbeterde functies voor zijn speler Juan Martín Díaz. Het wordt gekenmerkt door zijn kracht, omdat het het traanformaat en de hoge balans behoudt om de punch te vergroten.

Dit seizoen heeft een dubbel buisvormig carbon frame, samen met Triaxial Carbon 24K flats die het praktisch onverwoestbaar maken. Het bevat ook CURV 360-technologie en de 3D Face-ruwheid die de effecten verhoogt. Bovendien zorgt het eva tech-rubber voor onverslaanbare sensaties.

Drop Shot Conqueror 10 door Juan Martín Díaz, kenmerken

  • De Drop Shot Conqueror 10 wordt het nieuwe padel racket voor Juan Martín Díaz.
  • Traanformaat en balans bovenaan voor een enorme stoot.
  • Stevige structuur door de constructie van de dubbele carbonbuis.
  • Flats in 24K triaxial carbon, ontwikkeld en geweven in 3 richtingen.
  • 3D-textuur om uw opnamen effect te geven.
  • Eva tech rubber met grotere hardheid en elasticiteit, voor een groter balgevoel.
  • Kurk- en anti-vibratiesysteem voor meer comfort in het spel.
  • JMD serie Drop Shot Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor professionele of gevorderde spelers met een offensieve speelstijl, aangezien de Conqueror 10 een krachtig padel racket is, vrij technisch vanwege de sweet spot aan de bovenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Dit seizoen keert het terug met nieuwe materialen die de prestaties verbeteren, evenals een indrukwekkende esthetiek in zwart met een zilveren logo en aquamarijndetails met de handtekening van Juan Martín Díaz van de WPT.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten