Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Explorer 5.0
  • Drop Shot Explorer 5.0
  • Drop Shot Explorer 5.0

Drop Shot Explorer 5.0

PVP: € 170,00
€ 135,95
-21% Drop Shot
padel racket Drop Shot Explorer 5.0 2022 | Koop dit Drop Shot padel racket voor de beste prijs, het is een echt uitgebalanceerd model dat zich snel aanpast aan elke speelstijl
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Explorer 5.0 2022

Geniet van het laatste nieuws in de sector tegen de beste prijs. We hebben ze allemaal in onze winkel! Ontdek het padel racket Explorer 5.0 in rood en turkoois, een model dat behoort tot de Drop Shot 2022 Ambition-serie. Het wordt gekenmerkt door zijn balans omdat de mal oversized is en de balans gecentreerd.

Carbon is gebruikt in de dubbele buis en slagvlakken, evenals eva pro-rubber in de kern voor een harder gevoel. Het bevat ook een 3D-afwerking die de spin bevordert en je kunt urenlang spelen zonder ongemak dankzij de anti-vibratietechnologie van de grip.

Drop Shot Explorer 5.0 rood en turkoois, kenmerken

  • Kracht en controle met de nieuwe Drop Shot Explorer 5.0
  • Uitstekende weerstand met zijn koolstofstructuur en dubbele buis.
  • Aangenaam slaan met het kurk en siliconen gripsysteem van de vuist.
  • Kern samengesteld uit eva pro-rubber met hoge dichtheid voor een hardere aanraking.
  • Reliëf op de vliegtuigen om de effecten te verbeteren.
  • Gezichten met een ruwe textuur die de effecten versterkt.
  • Veelzijdig padel racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.
  • Het behoort tot de Drop Shot Padel 2022 Ambition-lijn.

Voor wie is het? Ideaal voor zowel gevorderde als mid-level spelers die een meer veelzijdige speelstijl hebben, aangezien de ontdekkingsreiziger 5.0 zeer goed presteert, zowel vanaf de basislijn als dichtbij het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het merk zowel bij de fabricage als bij het ontwerp voor zelfs het kleinste detail heeft gezorgd. In deze editie presenteert het een zwarte phonfo-afwerking, witte rand met rood logo en turquoise groene details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten