Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Allegra 1.0
  • Drop Shot Allegra 1.0
  • Drop Shot Allegra 1.0

Drop Shot Allegra 1.0

PVP: € 170,00
€ 135,95
-21% Drop Shot
padel racket Drop Shot Allegra 1.0 | Laat dit padel racket voor hoge concurrentie ontwikkelen met de beste Drop Shot-technologieën en ontwerp voor veelzijdige spelers op gevorderd niveau.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Allegra 1.0 Verde

Rust jezelf uit met de nieuwigheden van Drop Shot Padel 2022, je zult je beste bondgenoot op de baan vinden! Koop het Allegra 1.0 groene padel racket uit de Ambition-serie, een hoog wedstrijdmodel dat ons zal helpen de bal met precisie te plaatsen en met kracht af te werken vanwege de traanvorm en meer gerichte balans.

Wat betreft de constructie is 100% koolstof gebruikt met 3000 filamenten voor het oppervlak en dubbele buis om het zo resistent mogelijk te maken. Het heeft ook ruwheid aan de zijkanten, eva pro-rubber, wat ons een hardere aanraking geeft zonder sensaties te verliezen, evenals siliconenkanaaltechnologie om trillingen te elimineren.

Drop Shot Allegra 1.0 groen, kenmerken

  • Plaats de bal precies met de Allegra 1.0 dropshot - pure controle!
  • Binnenkant met eva pro rubber, schuim met hoge elasticiteit en mechanisch geheugen.
  • XT carbon constructie, 5-way filamenten voor extra sterkte.
  • Oppervlak met ruwheid, waardoor grotere effecten in onze opnamen worden gegenereerd.
  • Zeer comfortabel omdat het anti-vibratietechnologieën bevat.
  • Dubbele buis voor een solide en stabiele structuur.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Drop Shot 2022 racketcatalogus voor heren.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers met een uitgebalanceerde speelstijl, omdat het een zeer goed gecompenseerd padel racket is dat zich zeer goed gedraagt bij off-center slagen en ook in het meest agressieve spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen biedt het de speler de beste prestaties en sensaties. Daarnaast heeft het bureau alle details van zijn imago onder handen genomen om een spectaculair eindresultaat te bereiken in zwarte en groene tinten.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten