Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak DropShot Naos Rood
  • Rugzak DropShot Naos Rood
  • Rugzak DropShot Naos Rood

Rugzak DropShot Naos Rood

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Drop Shot
Padel rugzak DropShot Naos Rood | Koop deze DropShot-padelrugzak voor de beste prijs, een tas voor spelers die meestal het juiste materiaal meenemen naar hun sportevenementen

DropShot Naos Padel Rugzak Rood

We brengen je de nieuwste DropShot 2022-tassen, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je stijl past. Ontdek de Naos padel-rugzak in rood en zwart, een model om net genoeg mee te nemen en gemaakt van polyurethaan, een resistent materiaal dat de duurzaamheid van het product in de loop van de tijd garandeert.

Het verdeelt zijn ruimte in een compartiment voor het padelracket, een ander Headvak voor kleding en een ander in het onderste gedeelte om het schoeisel te scheiden. Het heeft ook mesh zijkanten en kleinere vakken om onze persoonlijke bezittingen bij de hand te houden. Tot slot heeft het gewatteerde handvatten om schouderongemakken te voorkomen.

DropShot Naos tas in rood, kenmerken

  • De Red Drop Shot Naos meet ongeveer 51 x 31 x 15 centimeter.
  • Gemaakt van polyester voor een uitstekende duurzaamheid.
  • Capaciteit om je padel racket op te bergen in een gewatteerd vak.
  • Exclusief vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Gewatteerde rug en handvatten voor meer comfort op de rug.
  • Het behoort tot de DropShot Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor alle jongens of meisjes die regelmatig padel spelen en doorgaans niet te veel materiaal gebruiken. Daarom hebben ze een praktische tas nodig om al hun spullen georganiseerd en goed beschermd aan de voet van de pistes te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het kleine binnenvakken en zijvakken van mesh heeft, zodat u uw waterfles of uw persoonlijke bezittingen kunt opbergen. Het heeft ook een coole zwarte afwerking en rode details, een esthetiek waardoor de tas kan worden gebruikt voor universiteit of werk.

Lees meer over het merk DropShot

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste DropShot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten