Rugzak DropShot Naos blauwe
  • Rugzak DropShot Naos blauwe
  • Rugzak DropShot Naos blauwe

Rugzak DropShot Naos blauwe

PVP: € 57,85
€ 52,03
-11% Drop Shot
DropShot Naos Blauwe padel rugzak | Praktische DropShot-rugzak om padel te spelen waarmee je alles wat je nodig hebt op een ordelijke en beschermde manier kunt vervoeren, zonder grote padel rackets te gebruiken

DropShot Naos blauwe en zwarte padel rugzak

We brengen je het laatste nieuws van Drop Shot 2022 zodat je goed voorbereid kunt zijn op al je sportevenementen. Ontdek de Naos padelrugzak in het blauw, de beste manier om alles wat je nodig hebt moeiteloos naar de baan te vervoeren. Dankzij het gebruikte polyester en de robuuste structuur is het in goede staat bestand tegen slijtage.

Aan de andere kant verdeelt het zijn ruimte in een gewatteerd compartiment voor het padelracket, een Headvak en een ander onafhankelijk vak om schoenen of vuile kleren op te bergen. Het bevat ook kleinere vakken en gevoerde beschermingen om het naar de top te kunnen dragen en geen rugpijn te krijgen.

DropShot Naos-tas in blauw en zwart, kenmerken

  • De DropShot Naos Blue is vrij groot van formaat, ongeveer 51 x 31 x 15 centimeter.
  • Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt om intensief gebruik te weerstaan.
  • Kleine zijzakken om persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Onderste compartiment alleen voor schoenen of natte kleding.
  • Je kunt er 1 padel racket in kwijt.
  • Gewatteerde gebieden om ongemak te voorkomen.
  • Het behoort tot de DropShot 2022-rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Het is de ideale optie voor alle liefhebbers van padel die gewoonlijk met de motor of elektrische scooter reizen en daarom een comfortabele tas nodig hebben met voldoende ruimte om een handdoek, padel schoenen, kleding en persoonlijke spullen op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke afwerking heeft, waardoor je het ook kunt gebruiken om naar de universiteit te gaan of naar je werk te gaan. Bij deze gelegenheid combineert het de kleur zwart met de details en het logo van het merk in blauw.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste DropShot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten