Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas DropShot LCP
  • Padeltas DropShot LCP
  • Padeltas DropShot LCP

Padeltas DropShot LCP

PVP: € 75,00
€ 66,95
-11% Drop Shot
Padeltas DropShot LCP | Uitstekende capaciteit van deze DropShot-Padel Tassen, ideaal om niets thuis te laten, omdat het grote versterkte compartimenten heeft, ook met stijve gebieden

Padeltas DropShot LCP Zwart

Première een coole en grote tas dankzij de nieuwe rugzakcatalogus DropShot Padel 2022. Daar vind je de nieuwe zwarte LCP padel racketas, gemaakt met de beste materialen om al je uitrusting te beschermen. Het bevat dus polyurethaan met hoge weerstand en een semi-rigide afwerking om het praktisch onverwoestbaar te maken.

Aan de andere kant kun je het als handtas of rugzak dragen, omdat het verstelbare handvatten heeft en je ze kunt aanpassen aan je behoeften. Wat betreft de ruimte, het heeft 2 zijden voor padelrackets en met een thermofunctie, een centrale zak en een andere onafhankelijke en geventileerde voor schoenen. Ten slotte bevat het verschillende kleine vakken om persoonlijke spullen in op te bergen.

DropShot LCP-tas in zwart, kenmerken

  • De DropShot LCP wordt de tas van Juan Martín Díaz.
  • Bescherm al je spullen tegen stoten door het gebruik van harde materialen.
  • Dubbel compartiment met thermosysteem voor padel rackets.
  • Onafhankelijke en geventileerde zak voor schoenen.
  • Met zijn afmetingen van 64 x 31 x 40 cm maakt hij een einde aan het ruimtegebrek.
  • Gewatteerde delen om ongemak te verminderen wanneer u het op de rug draagt.
  • Tas inbegrepen in de Dropshot Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? We raden het aan aan jongens die alles meenemen naar hun wedstrijden of trainingen, want het is een van de grootste modellen op de markt. Zo lost het JMD-erfgoed uw ruimteproblemen op.

Waarom zal je het leuk vinden? Voor meer duurzaamheid zijn de meest blootgestelde delen versterkt en is er een semi-rigide afwerking toegevoegd die de structuur een grote robuustheid geeft. Het is ook een van de meest elegante padeltassen die je kunt vinden, omdat het een zwarte afwerking heeft met contrasterende witte details.

Lees meer over het merk DropShot

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste DropShot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten