Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
PadelTas Dropshot Essential geel 2022
  • PadelTas Dropshot Essential geel 2022
  • PadelTas Dropshot Essential geel 2022

PadelTas Dropshot Essential geel 2022

PVP: € 38,00
€ 33,95
-11% Drop Shot
PadelTas Dropshot Essential geel 2022 | Praktische Dropshot-tas om padel te spelen waarin je de benodigdheden voor je trainingssessies comfortabel kunt dragen, dankzij de gewatteerde handvatten

Middelgrote gele en zwarte Dropshot Essential tas

Als je meestal geen grote padel tassen gebruikt, presenteren we de nieuwe Essential padeltas in het geel, een vrij eenvoudig model dat je kunt krijgen in de Drop Shot 2022-collectie. versterkt zodat het in een betere staat blijft na verloop van tijd of gebruik.

Het is de meest praktische tas in de collectie omdat hij een middelgroot formaat heeft. Het verdeelt zijn ruimte aan één kant voor 1 of 2 rackets en een Headvak om kleding, schoenen of een waterfles achter te laten. Ook heeft hij gevoerde handvatten zodat je hem comfortabel op je rug kunt dragen.

Geel met zwarte Dropshot Essential tas, kenmerken

  • De Yellow Drop Shot Essential is middelgroot, ongeveer 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Het heeft een gewatteerde zijkant voor het padel tennisracket.
  • Groot centraal compartiment voor het grootste materiaal.
  • Verstelbare en gewatteerde banden om hem op de rug te hangen.
  • Versterkte structuur voor optimale duurzaamheid.
  • In zwart en geel maar ook verkrijgbaar in andere kleuren.
  • Het behoort tot de Dropshot 2022 grote tassencatalogus.

Voor wie is het? Meer gericht op atleten die meestal weinig materiaal meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het een medium tas is, met een capaciteit voor 1 of 2 rackets en wat materiaal, zodat je de benodigdheden bij de hand hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de goedkoopste padeltassen is die je kunt vinden, waarmee je moeiteloos je oude tas kunt vernieuwen. Het heeft ook een cool ontwerp in zwart met gele logo's en details, hoewel het ook verkrijgbaar is in andere kleuren!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten