Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
PadelTas Dropshot Essential fuchsia 2022
  • PadelTas Dropshot Essential fuchsia 2022
  • PadelTas Dropshot Essential fuchsia 2022

PadelTas Dropshot Essential fuchsia 2022

PVP: € 38,00
€ 33,95
-11% Drop Shot
PadelTas mediano Drop Shot Essential fucsia 2022 | Reis naar je padelclub met alles wat je nodig hebt dankzij deze medium Drop Shot padel racketas, een praktische tas met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Roze Dropshot Essential padeltas

Rust jezelf uit met alles wat je nodig hebt dankzij de padelproducten Drop Shot 2022. Ontdek de nieuwe Essential padeltas in fuchsia, een middelgrote padeltas waarmee je alles wat je nodig hebt op een ordelijke manier en in goede staat naar je wedstrijden of opleiding.

Het heeft een groot middenvak en een aan de zijkant om 1 of 2 rackets in op te bergen. Het is ook ontworpen met kleinere vakken om accessoires bij de hand te houden en verstelbare handgrepen voor meer draagcomfort. Bovendien is de structuur zeer resistent omdat het is vervaardigd met kwaliteitsstoffen.

Roze en zwarte Dropshot Essential-tas, kenmerken

  • Drop Shot Essential Fuchsia versterkte naden voor een betere duurzaamheid.
  • Capaciteit voor de essentie, met geschatte afmetingen van 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Onafhankelijk en gewatteerd vak voor het padelracket.
  • Centrale zone van gemakkelijke toegang voor het grootste materiaal.
  • Je kunt hem als handtas of rugzak op je rug dragen.
  • Esthetiek in roze, het meest opvallend.
  • Het behoort tot de Dropshot Padel 2022 rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Vooral geschikt voor atleten die niet veel materiaal nodig hebben om padel te spelen, omdat je met de nieuwe Essential het racket, de kleding of de schoenen kunt vervoeren: eigenlijk de essentiële dingen, zodat je niet te zwaar beladen kunt worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en alle structurele verstevigingen biedt het een grote weerstand zodat je het langer kunt gebruiken. Bovendien is het roze ontwerp het mooist, perfect om in het middelpunt van de belangstelling te staan!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten