Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
PadelTas Dropshot Essential rood 2022
  • PadelTas Dropshot Essential rood 2022
  • PadelTas Dropshot Essential rood 2022

PadelTas Dropshot Essential rood 2022

PVP: € 38,00
€ 33,95
-11% Drop Shot
Medium rode Dropshot Essential padeltas 2022 | Vervoer alleen wat je nodig hebt in deze middelgrote Drop Shot-Padel Tassen, een zeer praktische tas met een fantastisch ontwerp voor een onverslaanbare prijs

Dropshot Essential padeltas rood en zwart

Kies je favoriete tas uit de nieuwe Drop Shot 2022-catalogus. Daar kun je de Essential Padel Tassen in rood krijgen, een eenvoudig model maar een die perfect zijn functie vervult, omdat je al het materiaal goed georganiseerd en beschermd tegen stoten hebt. Je kunt hem ook als handtas of rugzak vervoeren omdat hij meerdere soorten grip heeft.

Het is niet de grootste, maar je kunt er wel de belangrijkste spullen in meenemen. Het verdeelt zijn ruimte in een Headvak en een zijvak voor het padelracket. Het heeft ook kleine vakjes om je portemonnee of sleutels in te stoppen. Om af te werken, biedt het een uitstekende duurzaamheid omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Rode en zwarte Drop Shot Essential-tas, kenmerken

  • De rode Drop Shot Essential is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.
  • Vrij middelgroot, circa 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Capaciteit voor 1 of 2 padels aan de zijkant.
  • In het centrale vak kun je schoenen of kleding opbergen om te verschonen.
  • Verstelbare bandjes waardoor je hem op je rug of als handtas kunt dragen.
  • Kwaliteitsstoffen om uitzonderlijke weerstand te bereiken.
  • Een van de nieuwe Dropshot Padel 2022 rugzakken.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ontworpen voor atleten die niet van grote tassen houden, omdat de Essential vrij medium is en je alleen het essentiële materiaal kunt opbergen om te spelen, zonder te zwaar te worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je al je materiaal bij de hand hebt voor wanneer je het nodig hebt, zonder dat je naar dingen in de palettero hoeft te zoeken dankzij de meerdere compartimenten. Daarnaast lijken het zwarte design en de rode details ons onweerstaanbaar, mis die van jou niet!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten