¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.

Rugzak Drop Shot Essential Amarilla

PVP: € 32,23
€ 22,27
-31% Drop Shot
Drop Shot Essential gele padelrugzak | Alles wat je nodig hebt binnen handbereik met deze Drop Shot padelrugzak, een kleine tas om het racket mee te nemen, wat kleding en accessoires voor je wedstrijden

Kleine gele en zwarte Drop Shot Essential PadelRugzak

Als u op zoek bent naar handzamere tassen, vindt u uw beste optie in de nieuwe catalogus Drop Shot 2022. We presenteren de nieuwe geel met zwarte Essential padelrugzak, een klein model waarmee u kunt dragen wat essentieel is voor uw wedstrijden op een comfortabele en georganiseerde manier. .

Het verdeelt zijn ruimte in een groot centraal compartiment met toegang van bovenaf en een ander aan de achterkant om het padelracket te verlaten. Het bevat ook een rooster aan de zijkanten om het blikje ballen of de fles water te laten staan. Als afwerking heeft het merk gebruik gemaakt van zeer sterk polyester voor een betere duurzaamheid.

Zwart-gele Drop Shot Essential-rugzak, kenmerken

  • De Yellow Drop Shot Essential is gemaakt met technische stoffen om het gewicht te verminderen.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak.
  • Tussenschot aan de binnenkant om het padel tennisracket in op te bergen.
  • Gewatteerde rug en handgrepen voor comfort.
  • Rooster aan elke kant om accessoires of de waterfles achter te laten.
  • Kleine vakken om je sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Bullpadel 2022 kleine rugzakcollectie.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor jongens of meisjes die zich gewoonlijk niet omkleden bij de padelclub, omdat het een kleine rugzak is waarmee je alleen kunt vervoeren wat essentieel is om te spelen, dus het is een praktische en functionele tas.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de verbeterde constructie is het bestand tegen gebruik en het verstrijken van de tijd in goede staat, omdat het extreem robuust is. Bovendien is het esthetisch erg cool omdat het de kleur zwart combineert met details en het frontlogo in geel, spectaculair!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten