Rugzak Drop Shot Essential fucsia

PVP: € 28,93
€ 26,40
-9% Drop Shot
Padel Rugzak Drop Shot Essential Fuchsia | Verander je oude padelrugzak voor een nieuwe hoogwaardige rugzak zoals de Essential van de firma Drop Shot, perfect om al je materiaal comfortabel te vervoeren.

Kleine Drop Shot Essential Padel Rugzak Roze

Ga naar alle wedstrijden terwijl je je materialen comfortabel vervoert dankzij de nieuwe collectie padeltassen Drop Shot 2022. Binnenin kun je de Essential padelrugzak kopen, die is ontworpen met een handvat aan de bovenkant en twee andere gevoerde om hem op de rug te dragen .

Wat de materialen betreft, hebben ze hoogwaardig polyester gebruikt, een materiaal dat een grote weerstand biedt, zodat het de tand des tijds kan doorstaan zonder aan kleur of kwaliteit in te boeten. Daarnaast vinden we meerdere vakken, waaronder een kleintje om de portemonnee of de sleutels in op te bergen.

Drop Shot Essential rugzak in fuchsia, kenmerken

  • De Drop Shot Essential Fuchsia is erg ruim dankzij al zijn vakken.
  • Geschatte afmetingen van 42 x 32 x 22 centimeter.
  • Het heeft een zeer ruim centraal compartiment en een ander aan de achterkant voor de padel racket.
  • Aan de zijkanten zijn vakjes opgenomen om het blikje ballen of een flesje water in op te bergen.
  • Kleine binnen- en buitenvakken om kleine spullen zoals mobiel op te bergen.
  • Handgrepen voor de gewatteerde achterkant en een andere aan de bovenkant om hem als tas te dragen.
  • Nieuwste collectie Drop Shot 2022 padelrugzakken.

Voor wie is het? Het is perfect voor die mensen die met de motor of de fiets reizen om naar een training te gaan en die een rugzak willen dragen die comfortabel te vervoeren is en waarin je al je spullen beschermd kunt opbergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer handige sportrugzak is die je niet alleen veel ruimte zal geven, maar je zal hem ook kunnen combineren met al je kleding dankzij het feit dat hij is ontworpen in zwart met roze details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten