PadelTas DropShot Naos Rojo

PVP: € 70,25
€ 63,60
-10% Drop Shot
Grote PadelTas DropShot Naos Rojo | Uitstekende capaciteit en beheersbaarheid van deze grote DropShot padel-racketas, een van de nieuwe tassen voor spelers die gewoonlijk bij de club wisselen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022

Padeltas DropShot Naos Rood en Zwart

Laat niets je ervan weerhouden om je materiaal bij de hand te hebben dankzij de nieuwe collectie padelrugzakken DropShot 2022. Ontdek de Naos padeltas in rood en zwart, een vrij grote tas met grote vakken. Zo is er een apart vak voor de schoenen, iets wat gewaardeerd wordt om ze niet met schone kleding te hoeven vermengen.

Het heeft ook een thermozijde voor de mesjes, die voorkomt dat de kou of hitte ze aantast, en een grote centrale zak om kleding of een handdoek achter te laten. Het is ook heel beheersbaar, omdat je de handvatten kunt aanpassen om het comfortabel op je schouders te dragen. Om te eindigen, is het vervaardigd met hoogwaardige materialen om de beste prestaties te garanderen.

DropShot Naos tas in rood en zwart, features

  • De rode DropShot Naos heeft thermisch materiaal aan de zijkant van de padel rackets.
  • Dankzij het formaat 60 x 34 x 35 cm lost het je ruimteproblemen op.
  • Grote centrale ruimte om de handdoek en schone kleding achter te laten.
  • Dankzij het exclusieve compartiment kun je je schoenen gescheiden houden.
  • Uitstekende weerstand en duurzaamheid dankzij de gebruikte materialen bij de vervaardiging.
  • Het bevat verschillende soorten grip om het comfortabel te vervoeren.
  • Een van de nieuwe Dropshot 2022 padeltassen voor heren.

Voor wie is het? Gericht op jongens die gewoonlijk douchen en omkleden aan het einde van hun wedstrijden, omdat je dankzij de capaciteit alles kunt vervoeren wat je nodig hebt. Dus de Naos zal je ruimteproblemen oplossen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van nieuwe materialen biedt hij uitstekende prestaties, zodat je hem zonder zorgen naar boven kunt laden. Bovendien zul je het middelpunt van de belangstelling zijn met zijn zwarte ontwerp, dat de details benadrukt en het spectaculaire rode logo!

Lees meer over het merk DropShot

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste DropShot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten