Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Drop Shot Essential roja
  • Rugzak Drop Shot Essential roja
  • Rugzak Drop Shot Essential roja

Rugzak Drop Shot Essential roja

PVP: € 35,00
€ 31,95
-9% Drop Shot
Drop Shot Essential Red Padel Rugzak | Laat niets thuis met de nieuwe Essential-rugzak van Drop Shot, die is ontworpen met een middenvak en een schepvak en gevoerde handgrepen.

Padel Rugzak Drop Shot Essential Roja

Stop met het dragen van je padel-accessoires in een tas en koop een specifieke padeltas waarin je je racket veilig kunt opbergen. Ontdek de nieuwe Drop Shot 2022-collectie waarin we de Essential padel-rugzak vinden, een perfect model voor al die atleten die net genoeg bij zich hebben.

Qua ruimte is hij niet kort, omdat er een in het achterste gedeelte is opgenomen om de padel racket te beschermen en een andere centrale waarmee je kleding of schoenen kunt plaatsen. Aan de zijkanten zijn er nog twee toegevoegd om de ballen of een flesje water in op te bergen.

Drop Shot Essential-rugzak in rood, kenmerken

  • De Red Drop Shot Essential heeft afmetingen van 42 x 32 x 22 cm.
  • Kleinere binnen- en buitenvakken om persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Gemaakt met polyester voor een grotere weerstand van de rugzak om te gebruiken.
  • Zeer ruim middenvak en nog een voor de schep.
  • Gewatteerde handvatten waarmee u hem comfortabel kunt vervoeren.
  • Twee buitenzakken aan elke kant voor ballen
  • Nieuwste collectie Drop Shot 2022 padelrugzakken.

Voor wie is het? Het is perfect voor sporters die normaal niet veel materialen bij zich hebben maar toch een tas nodig hebben waarmee ze het racket en al hun spullen op een ordelijke en veilige manier kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het niet alleen perfect is om te sporten, maar ook om mee te nemen naar het werk of zelfs naar de sportschool, omdat je dankzij al zijn zakken een groot aantal dingen kunt opbergen.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten