Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Tacoma 2023
  • Drop Shot Tacoma 2023
  • Drop Shot Tacoma 2023

Drop Shot Tacoma 2023

PVP: € 340,00
€ 339,95
-1% Drop Shot
padel racket Drop Shot Tacoma | Presteer op je beste niveau met dit geavanceerde Drop Shot-racket, een uitgebalanceerd model dat zich aanpast aan elke speelstijl en dat de beste technologieën samenbrengt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Tacoma 2023

Haal de winnaar die je in je hebt naar boven met het gouden Tacoma padelracket, een van de modellen die deel uitmaken van de Be Unique-serie die Drop Shot 2023 heeft ontwikkeld.Dankzij het Druppelformaat kun je de meest excentrische ballen en zijn medium balans geeft je de kracht die je nodig hebt bij volleys en spikes. Bovendien verbetert de Curv 360-technologie de prestaties.

Het handhaaft de koolstofbuis in combinatie met het dubbele buisvormige systeem en de beschermingstechnologieën om het frame en de vlakken te versterken. Het heeft ook 24K Carbon rechthoekig materiaal dat, in combinatie met rubber waarin Eva Pro-rubber is verwerkt, een droger gevoel geeft voor meer punch. Ten slotte heeft het ruwheid op de vlakken en een anti-vibratiesysteem.

Drop Shot Gold Tacoma-functies

  • De Drop Shot Tacoma is druppelvormig en heeft een medium balans, kracht en controle in gelijke delen.
  • Dryer touch met het gebruik van eva pro rubber, de hardste van het merk.
  • Carbon constructie en 24k stof voor een sterke en solide structuur.
  • Het bevat een polyamide en nylon beschermer op het bovenste gedeelte.
  • Trillingsvrij slaan dankzij het in de handgreep geïntegreerde systeem.
  • 3D-gezichtsoppervlak om de bal meer spin te geven.
  • Iriserende afwerking die van kleur verandert afhankelijk van het licht dat erop valt
  • Be Unique collectie Dropshot 2023 padel padel rackets.

Voor wie is het? Het is gericht op gevorderde atleten die op zoek zijn naar uitmuntendheid in hun spel, die zowel aanvallend als verdedigend hun best willen doen om het punt te winnen en ook genieten van uitstekend comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij je op het eerste gezicht zal veroveren met zijn combinatie in zwart met gouden en groene details. Het heeft ook een iriserende afwerking gekregen die van kleur verandert afhankelijk van het licht, wat de elegantie op en naast de baan benadrukt.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Padel is al jaren een maatstaf in de sector geworden, aangezien de selectie van producten voor padel van hoge kwaliteit is. Er zijn veel spelers die het merk vertrouwen en ze zijn er al in geslaagd om aanwezig te zijn in meer dan 20 landen naast het uitrusten van professionele atleten.

Ontdek het brede assortiment producten, ontworpen voor hoge concurrentie en voor een spectaculaire prijs. Geniet van de nieuwe collectie rackets, padel racketassen, textiel en accessoires in onze online winkel, je kunt jezelf uitrusten met producten van topkwaliteit om op je beste niveau te presteren.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten