Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Bronco 2023
  • Drop Shot Bronco 2023
  • Drop Shot Bronco 2023

Drop Shot Bronco 2023

PVP: € 340,00
€ 339,95
-1% Drop Shot
Drop Shot Bronco padel racket | Onverslaanbaar balgevoel bij elke slag met dit geavanceerde Drop Shot-racket, een model met zacht, handelbaar rubber en een brede sweetspot
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Bronco padel racket

We hebben al de nieuwe Be Unique-serie beschikbaar die Drop Shot 2023 heeft ontwikkeld voor veeleisende spelers. We presenteren het nieuwe padel racket Bronco met oranje details, een technisch model dat wordt gekenmerkt door zijn ronde formaat met ingesloten balans, dus we definiëren het als een controleracket. Het bevat ook zacht eva-rubber, waarmee de output en aanraking onverslaanbaar zijn.

Wat betreft de structuur, het presenteert een 100% koolstofconstructie van de buis gecombineerd met 18k-stof op het oppervlak, evenals het CURV 360-systeem om de prestaties te verbeteren. Het bevat ook 3D-gezichtsruwheid, zodat we betere effecten kunnen afdrukken. Tot slot heeft het een beschermer aan de bovenkant en een anti-vibratiesysteem.

Drop Shot Bronco zwart en oranje, kenmerken

  • De Drop Shot Bronco voelt semi-zacht aan dankzij zacht eva-rubber.
  • We definiëren het als een control padel-racket vanwege zijn ronde vorm en ingehouden balans.
  • Carbon constructie gecombineerd met 18k textrem stof.
  • Verhoog uw prestaties dankzij de exclusieve technologie van het merk CURV 360.
  • Het zal je helpen meer effect te geven aan je opnamen dankzij de ruwe afwerking.
  • Nieuw hartontwerp dat de stabiliteit verbetert en trillingen vermindert.
  • Lichtbeschermer geïntegreerd in het bovenste gedeelte om stoten te voorkomen.
  • Nieuwe collectie hoogwaardige Drop Shot 2023-rackets.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor technische spelers, met een geavanceerd spelniveau die prioriteit geven aan controle over kracht, aangezien de nieuwe Bronco een brede sweetspot biedt, die ons zal helpen om niet-gecentreerde ballen te corrigeren en geen gemakkelijke schoten te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve door zijn fantastische technologieën en innovatieve materialen valt hij ook op door zijn afwerking. Het merk heeft alle details van de Be Unique-serie onder handen genomen en biedt een ontwerp in zwarte en oranje details gecombineerd met een verflaag die van kleur verandert afhankelijk van het licht.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Padel is al jaren een maatstaf in de sector geworden, aangezien de selectie van producten voor padel van hoge kwaliteit is. Er zijn veel spelers die het merk vertrouwen en ze zijn er al in geslaagd om aanwezig te zijn in meer dan 20 landen naast het uitrusten van professionele atleten.

Ontdek het brede assortiment producten, ontworpen voor hoge concurrentie en voor een spectaculaire prijs. Geniet van de nieuwe collectie rackets, padel racketassen, textiel en accessoires in onze online winkel, je kunt jezelf uitrusten met producten van topkwaliteit om op je beste niveau te presteren.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten