Drop Shot Kibo 5.0 2024
  • Drop Shot Kibo 5.0 2024
  • Drop Shot Kibo 5.0 2024

Drop Shot Kibo 5.0 2024

PVP: € 79,00
€ 71,95
-9% Drop Shot
Drop Shot Kibo 5.0 DP304003 | Verminder ongedwongen fouten met dit Drop Shot controle racket, een model voor beginnende spelers dat wordt gekenmerkt door zijn brede slagoppervlak en aanraking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Kibo 5.0 Padel racket

De beste padelcollecties zijn nu beschikbaar in onze winkel, dus je kunt kiezen uit een breed scala aan merken. Koop de Drop Shot Kibo 5.0 padelracket in het blauw, een van de nieuwigheden van Drop Shot Padel 2023 die je zal helpen te verbeteren bij je start, omdat het een controle racket is waarmee je geen fouten maakt en bovendien geniet je van de beste sensaties.

De nieuwe Drop Shot Kibo 5.0 heeft een rond model met een beheerst evenwicht en ook een eva pro kern voor een zeer zachte aanraking. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van een dubbele buisvormige structuur en glasvezel op het oppervlak. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem om geen last te hebben van armklachten en urenlang te kunnen spelen.

Drop Shot Kibo 5.0 in blauwe tinten, kenmerken

  • Anti-vibratiesystemen in de grip om zonder armklachten te spelen.
  • Dubbele buisvormige framezone die het meer stevigheid geeft.
  • Rond formaat met balans dicht bij de hand.
  • Uniek gevoel dankzij het eva pro schuim gebruikt in de kern.
  • Nieuw boorsysteem dat de prestaties in het spel verhoogt.
  • Een van de Essential rackets van Drop Shot Padel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Perfect voor jongens die af en toe spelen, die nog in de verbeterfase zijn en een controle racket nodig hebben om de bal terug te kunnen slaan en geen gemakkelijke ballen te missen in de eerste wedstrijden.

Waarom ga je het leuk vinden? Hoewel het een racket voor beginners is, bevat het materialen van hoge kwaliteit en een verfijnde afwerking. Dit seizoen komt het terug met een ontwerp in coole blauwe tinten, met het logo in het wit en enkele oranje details.

Ontdek meer over het merk DROP SHOT

Al jaren is Drop Shot Padel een referentie in de sector omdat hun selectie van padelproducten van hoge kwaliteit is. Veel spelers en speelsters vertrouwen op het merk en het is nu aanwezig in meer dan 20 landen en uitrusten professionele atleten.

Ontdek hun brede scala aan producten, ontworpen voor topcompetitie en tegen een spectaculaire prijs. Geniet van de nieuwe collectie rackets, tassen, kleding en accessoires in onze online winkel, waar je je kunt uitrusten met producten van de hoogste kwaliteit om op je best te presteren.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten