Pack 3 Botes Pelotas Dunlop Padel Pro
  • Pack 3 Botes Pelotas Dunlop Padel Pro

Pak 3 Dunlop Padel Pro 3x3 Stucks

PVP: € 19,95
€ 15,95
-21% Dunlop Padel
3 Dunlop Padel Pro padelballen | Geef je spel meer snelheid met dit pakket Dunlop Padelballen, je krijgt hoge wedstrijdballen goedkoper dan wanneer je een individuele boot koopt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Dunlop Padel Pro padelballen

Profiteer van onze aanbiedingen op padelballen om de beste kwaliteit tegen een goede prijs te krijgen. Koop het pakket met 3 potten Dunlop Padel Pro-ballen , een levendigere en snellere bal dan de Dunlop Padel-bal, zodat je kunt genieten van een dynamischer spel.

Elke boot is goed afgesloten om geen druk te verliezen en ze zijn goedgekeurd door de International Padel Federation (FIP). Het bevat ook hoogwaardige materialen en synthetisch vilt om uitstekende sterkte en duurzaamheid te bereiken.

Pak 3 boten Pro Padelballen, kenmerken

  • Bespaar geld met het pakket van 3 stuks Dunlop Pro Padelballen.
  • Meer dynamisch en vrolijk spel.
  • Specifieke kern en synthetisch vilt van de hoogste kwaliteit.
  • Bal goedgekeurd door de International Padel Federation (FIP).
  • Ideaal voor hoge concurrentie.
  • Inbegrepen in de Dunlop padelballencollectie.

Voor wie is het? Gericht op atleten die op zoek zijn naar hoogwaardige ballen, omdat het fantastische prestaties op het veld en uitstekende duurzaamheid biedt. Zonder twijfel een van de hoogste kwaliteit padelballen.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult niet alleen genieten van een beter spel op het veld, maar u zult ook geld besparen met ons pakket ballen. 3 boten kopen is voordeliger dan los kopen, profiteer van de aanbieding!

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten