Dunlop Galactica Lite 2023
  • Dunlop Galactica Lite 2023
  • Dunlop Galactica Lite 2023

Dunlop Galactica Lite 2023

PVP: € 230,00
€ 194,95
-16% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Lite dames racket | Koop het nieuwe Marta Borrero-racket, een nieuw uitgebalanceerd Dunlop-model, met zacht rubber en minder gewicht om de hanteerbaarheid te bevorderen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Galactica Lite 2023 padel racket

Presteer op je beste niveau met het padel racket Galactica Lite in grijstinten, een lichter model dat Dunlop Padel 2022 heeft ontwikkeld.Dit seizoen wordt het het racket van Marta Borrero en wordt gekenmerkt door zijn medium-gebalanceerde Druppelformaat, dus biedt het een geweldige balans tussen kracht en controle.

Het is extreem resistent, omdat het is gemaakt met Japans koolstof, waardoor het hartgebied wordt versterkt met trimax-technologie. In de kern is zacht eva-rubber verwerkt, wat een goede output genereert en trillingen vermindert. U kunt ook meer effecten afdrukken dankzij de Extra Grip-ruwheid van de vlakken.

Dunlop Galactica Lite in grijstinten, kenmerken

  • Lager gewicht, ongeveer 355 gram van de Dunlop Galactica Lite 2022.
  • Marta Borrero-racket zeer goed gecompenseerd, met Druppelformaat en medium balans.
  • Gemaakt met de nieuwe Japanse koolstof die hem een grote weerstand geeft.
  • Vermijd torsie dankzij het tri max-hart dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Geef je slagen meer spin met de extra gripruwheid van de flats.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang kunt gamen zonder ongemakken.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zachte eva-rubber van de kern.
  • Beschikbaar in de Dunlop 2022 damesracketcatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor hoge comcapitie, dat wil zeggen vrouwen met een hoog speelniveau die op zoek zijn naar een licht en uitgebalanceerd racket, aangezien de galactica een lager gewicht heeft en je de controle of kracht geeft die je nodig hebt bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lagere gewicht is hij zeer hanteerbaar, zodat u van geweldige sensaties zult genieten. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in zwart-, grijs- en wittinten met turquoise details in het hartgebied.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten