Dunlop Aero Star Lite 2023
  • Dunlop Aero Star Lite 2023

Dunlop Aero Star Lite 2023

PVP: € 250,00
€ 211,95
-16% Dunlop Padel
padel racket Teresa Navarro Dunlop Aero Star Lite 2023 | Onverslaanbare sensaties met het Dunlop Aero Star Lite padel racket, Teresa Navarro's nieuwe racket ontworpen in een diamantvorm en uitgebalanceerd naar het Head toe
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Aero Star Lite 2023 padelracket

Koop de padel rackets van professionele spelers in onze online winkel. We presenteren het model waarmee Teresa Navarro concurreert, het Aero Star Lite padelracket, een model dat de beste technologieën van Dunlop 2023 samenbrengt.Het is ontworpen met een laag gewicht, ongeveer 355 gram en biedt ook meer slagkracht bij het slaan

Om dit te doen, combineert het een diamantvorm met een enigszins hoge balans, hoewel zacht eva-rubber in de kern is gebruikt, zodat het een zachtere aanraking en een zeer goede baloutput genereert. Voor de constructie is premium 16k carbon gebruikt, waardoor het gebied van de brug wordt versterkt en de vlakken ruwer worden om betere effecten te kunnen uitvoeren.

Dunlop Aero Star Lite geel, kenmerken

  • De Dunlop Aero Star Lite wordt het nieuwe racket van Teresa Navarro.
  • Grote beheersbaarheid voor zijn geschatte gewicht van 355 gram.
  • Powerracket door zijn diamantvorm en ietwat hoge balans.
  • Grote weerstand dankzij de constructie in premium 16k carbon stof.
  • Dankzij het Power Holes-patroon biedt het superieure prestaties.
  • Ruw oppervlak om de effecten te versterken.
  • Goede baloutput en zachte slag met het zachte eva-rubber van de kern.
  • Verkrijgbaar in de Dunlop Padel 2023 high comcapition serie.

Voor wie is het? Dankzij het lichtere gewicht is het geschikt voor meisjes of jongens die op zoek zijn naar een racket met beheersbare kracht, waardoor ze de bal gemakkelijk x 3 kunnen verwijderen en niet te zwaar vinden om geen armklachten te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de embossed afwerking van de vlakken heb je meer contact met de bal waardoor je meer spin kunt geven aan je sliced of topspin ballen. Het wordt ook de nieuwe schep van Teresa Navarro, met een heel cool ontwerp in zichtbaar koolstof en de helft in geel.

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten