Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Blitz Attack 2.0 2023
  • Dunlop Blitz Attack 2.0 2023

Dunlop Blitz Attack 2.0 2023

PVP: € 175,00
€ 148,95
-15% Dunlop Padel
Dunlop Blitz Attack 2.0 2023 intensief serie racket | Presteer op je beste niveau met het Dunlop Blitz Attack 2.0 padelracket in de kleur oranje, een veelzijdig model met schuurpapierachtige ruwheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Blitz Attack 2.0 padel racket 2023

Haal je beste spel naar voren, zowel aanvallend als verdedigend, met het nieuwe oranje Blitz Attack 2.0 padel racket, een model uit de intensieve serie van Dunlop uit 2023. Het heeft een Druppelvorm met gecentreerde balans, dus het wordt zeer goed gecompenseerd en biedt ook een zeer goed balgevoel sensaties.

Zo combineert het koolstof met glasvezel voor de structuur en eva-rubber met gemiddelde dichtheid, wat voor geweldige sensaties zorgt en een snelle aanpassing van de speler bevordert. Het presenteert ook een nieuw boorontwerp en open frametechnologie die de weerstand verbetert. Ten slotte presenteert het ruwheid in de vlakken.

Dunlop Blitz Attack 2.0 oranje, kenmerken

  • De Dunlop Blitz Attack 2.0 heeft een V-gat ontwerp dat de prestaties verbetert.
  • Door zijn druppelvorm en medium balans is het een veelzijdig racket.
  • Constructie met grafiet, een combinatie van koolstof en vezels.
  • Transparante beschermer in het framegebied.
  • Open frame-technologie maakt het beter beheersbaar en stabieler.
  • Eva-rubber met gemiddelde dichtheid voor een onverslaanbaar balgevoel.
  • Afgewerkt met een zandige textuur, wat de effecten verbetert.
  • Dunlop 2023 damesracket intensieve serie.

Voor wie is het? Ideaal voor meiden die al een gemiddeld tot hoog speelniveau hebben en die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen een racket dat een goede balans biedt tussen kracht en controle om moeiteloos elk deel van het veld te kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de materialen die door het bedrijf worden gebruikt, kun je er snel aan wennen en genieten van de beste sensaties op het circuit. Het keert ook terug met een heel cool ontwerp, een combinatie van zwart met opvallend oranje om alle ogen te vangen.

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten