Picki Recoge pelotas head
  • Picki Recoge pelotas head

Picki Head raapt ballen op

PVP: € 30,00
€ 26,95
-11% Head Padel
Picky raapt ballen op van Head | Vermijd inspanningen met deze ballenvanger van Head, een koker met een capaciteit voor 16 ballen waarmee je de ballen die bovenop de baan blijven bij de hand hebt

BalHeadbuis verzamelt ballen

Kies uit een grote verscheidenheid aan padelaccessoires in onze online winkel. Vermijd extra inspanningen met de Head picky ball collector, een koker met een capaciteit van 16 ballen die je helpt ze gemakkelijk op te rapen van de speelvloer, zodat je niet hoeft te bukken.

Bij de fabricage zijn de meest resistente materialen gebruikt, dus het biedt een zeer goede weerstand en duurzaamheid. Het is geschikt voor elke speler, maar het wordt meer gebruikt door instructeurs van padelclubs, omdat het hebben van meer trainingssessies en games het gemakkelijker maakt om ballen te verzamelen.

Raap oranje Bullpadelballen op, kenmerken

  • De Picky of tube verzamelt ballen van Head heeft een capaciteit van 16 ballen.
  • Oranje ontwerp en merklogo.
  • Resistent en gemakkelijk te gebruiken.
  • Ideaal voor monitoren of padelclubs.
  • Hiermee kun je de ballen oppakken.
  • Inbegrepen in de accessoirescatalogus voor Headrackets.

Voor wie is het? Meer gericht op padelclubs of instructeurs die meestal veel lessen met studenten hebben en snel en gemakkelijk de ballen moeten verzamelen die tijdens de training op de baan blijven liggen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij een uitstekende capaciteit heeft, kun je er snel en moeiteloos 16 padelballen in opbergen. Het is ook gemaakt van resistente materialen om zijn prestaties langer te behouden.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Onze beste producten