Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Alpha Sanyo Monstercombi Black 2022
  • Paletero Head Alpha Sanyo Monstercombi Black 2022
  • Paletero Head Alpha Sanyo Monstercombi Black 2022
  • Paletero Head Alpha Sanyo Monstercombi Black 2022

Padel Tassen Head Alpha Sanyo Monstercombi Zwart 2022

PVP: € 100,00
€ 79,95
-21% Head Padel
Padel Tassen Head Alpha Sanyo Monstercombi Zwart 2022 | Een van de grootste Head padel racketassen, met meerdere vakken die al je materiaal beschermen en een exclusief ontwerp voor de Sanyo Gutiérrez-speler.
Schrijf een beoordeling

Bolsa Head Alpha Sanyo Monstercombi Negro

Zoals elk seizoen presenteren we alle nieuwigheden in padeltassen voor het geval je ruimtegebrek hebt. Koop de Alpha Sanyo Monstercombi Black padel racketas uit de nieuwe collectie Head Padel 2022. Het is een van de modellen met de meeste capaciteit en dit seizoen wordt het de nieuwe Sanyo tas.

Het verdeelt zijn ruimte aan 2 kanten met capaciteit voor meerdere rackets, waarvan één bekleed met thermomateriaal. Het heeft ook een Headvak en een apart compartiment voor schoenen en kleinere vakken. Om het af te maken heeft het beschermingen en verstelbare handgrepen.

Alpha Sanyo Monstercombi padeltas zwart, kenmerken

  • De Head Alpha Sanyo Monstercombi Zwart 2022 is groot van formaat, het lost je ruimteproblemen op.
  • De gebieden die het meest aan slijtage zijn blootgesteld, zijn verstevigd.
  • 2 zijvakken voor rackets, waarvan één met thermotechniek.
  • Grote centrale zak met gemakkelijke toegang.
  • Hiermee kunt u uw schoenen of vuile kleding scheiden in een geventileerd compartiment.
  • Uitstekend comfort dankzij de verstelbare en gewatteerde handgrepen.
  • Nieuwe Sanyo-Padel Tassen beschikbaar in de sectie Head Padel 2022-tassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die steeds meer materiaal meenemen naar hun wedstrijden, dus ze hebben een grote en stevige padeltas nodig om deze naar boven te laden en niets thuis te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat je zijn functie perfect vervult, heb je een officieel product van Sanyo Gutiérrez, een WPT-speler, in je bezit. Je zult dol zijn op zijn nieuwe afbeelding in zwarttinten, met het witte logo van het merk en het spelerslogo in goud.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten