Falda Head Dynamisch Wit

PVP: € 41,32
€ 26,42 van
-37% Head Padel
Head dynamische witte padel-rok | Maak je klaar voor je wedstrijden met de Head-textielcollectie waarin je de Dynamic-rok in het wit kunt vinden, perfect om padel te spelen zonder zweet
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022
Selecteer grootte
 • S
 • M
DICHTBIJ

Falda con malla Kop Dynamisch Wit

Draag outfits waarin je alleen het beste van padel zult zien dankzij de nieuwe kledingcatalogus Head Padel 2022. Koop de dynamische padelrok in het wit die is ontworpen met technische stoffen zoals polyester of elasthaan, een combinatie die zorgt voor een groot ademend vermogen en duurzaamheid van het kledingstuk.

Om de speler meer comfort te bieden, is er een mesh aan de binnenkant toegevoegd die zeer goed om de benen past, waardoor je met grote veiligheid en zonder ongemak van de ene plaats naar de andere kunt gaan. Om te eindigen, is de taille erg breed en past hij heel goed aan je lichaam, wat de aanpassing aan je figuur bevordert.

Witte Dynamic rok met korte broek, kenmerken

 • De Head Dynamic White is ontworpen met technische materialen.
 • Bankkleurig ontwerp met zwarte tailleband
 • Accumuleert geen zweet dankzij microfilamenttechnologie.
 • Technische stof die na verloop van tijd geen eigenschappen verliest.
 • Zeer zacht waardoor het geen huidirritaties veroorzaakt.
 • Kledingcollectie om padel te spelen Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor vrouwen die bij elke actie hun best willen doen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het dragen van kleding die ongemakkelijk is of hun bewegingen op het veld beperkt, aangezien de Dynamic als gegoten zit.

Waarom zal je het leuk vinden? Want niet alleen draag je een stuk technische kleding, maar je kunt ook een heel gaaf ontwerp dragen om te combineren met elk shirt. Dit seizoen keert hij terug in het wit met een zwarte tailleband, een klassieker die nooit in je garderobe mag ontbreken.

Lees meer over het merk HEAD

Sinds het begin in de sportwereld heeft Head de beste atleten ter wereld uitgerust. Dit seizoen loopt niet ver achter en heeft een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en accessoires voor alle soorten spelers samengesteld en aangepast aan alle zakken, zodat elke speler zichzelf kan uitrusten.

Sanyo Gutiérrez, Arturo Coelho of Tamara Icardo professionele spelers van de World Padel Tour zijn enkele van de vertegenwoordigers van het bedrijf. Wacht niet langer en ga naar Head Padel, een van de door het publiek geprefereerde merken, want het zal je niet teleurstellen!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten