Head Gravity Pro 2022
  • Head Gravity Pro 2022

Head Gravity Pro 2022

PVP: € 280,00
€ 103,96
-63% Head Padel
Head Gravity Pro 2022 | Verbeter je spel met dit geavanceerde Head padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat opvalt door zijn auxetische constructie en krachtig schuimrubber
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Gravity Pro Zwart, Roze en Blauw

We presenteren een van de meest revolutionaire modellen, het nieuwe zwarte, blauwe en roze Gravity Pro padel racket dat Head Padel 2022 heeft ontwikkeld met zijn beste technologieën. Het is een racket dat zeer goed wordt gecompenseerd voor zijn traanvorm en medium balans, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl.

Voor de constructie is grafeen in de structuur gebruikt om meer weerstand en duurzaamheid te bieden. Het heeft ook krachtig schuimrubber voor een uitzonderlijke aanraking en Auxetic-technologie die de prestaties verbetert. Om te eindigen, omvat het ruwheid op het oppervlak naast de slimme brugversterking die voor grote stabiliteit zorgt.

Head Gravity Pro zwart, blauw en roze, kenmerken

  • Ontwerp van de zwarte, blauwe en roze Head Gravity Pro in traanvorm en balans in het midden.
  • Fantastische baloutput en kracht bij het slaan met het powerfoam.
  • Corrigeer ballen uit het midden dankzij de brede sweet spot met het nieuwe Massive Sweet Pot-systeem.
  • Solide en stabiele structuur dankzij de constructie met grafeen.
  • Vermijd draaien bij het slaan met het Smart Bridge-hart.
  • Het heeft extreme spin, een ruwe afwerking die de spin aanzienlijk verbetert.
  • Superieure prestaties op het circuit met de exclusieve Auxetic-technologie van het merk.
  • Geavanceerd assortiment Head 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op de speler met een hoog niveau en die regelmatig concurreert, altijd op zoek naar de beste prestaties in aanval en verdediging, aangezien de nieuwe Gravity Pro een veelzijdig padel racket is, waarmee hij zeer goed reageert vanuit elk gebied van de rechtbank.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Head padel racket is dat de beste technologieën en design samenbrengt voor een onverslaanbare prijs. Je zult het geweldig vinden om te zien met zijn zwarte afwerking in combinatie met het blauwe logo en enkele fuchsia-details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid 3d
Onze beste producten