Head 2.5" wristbands blauw
  • Head 2.5" wristbands blauw

Head 2.5" wristbands blauw

PVP: € 7,00
€ 5,95
-15% Head Padel
Head 2.5 wristbands | Rust jezelf dit seizoen uit met de nieuwe polsbandjes van het merk Head, waar je een groot aantal kleuren kunt vinden waaruit je je favorieten kunt kiezen
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head 2.5

Je hebt al een brede catalogus met accessoires beschikbaar in onze online padelwinkel waar je een groot aantal accessoires kunt vinden om uit te kiezen. Binnenin vind je de Head 2.5-polsbandjes, een model dat wordt verkocht in een verpakking van twee stuks.

Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks en zijn ontworpen in een korte maat zodat ze, eenmaal aangetrokken, het meest comfortabel zijn. Bovendien helpt het niet alleen om overmatig zweten op het gezicht en de handen te voorkomen, maar het helpt ook om slechte gebaren te voorkomen tijdens het dragen.

Head 2,5" polsbandje in blauw, kenmerken

  • De blauwe Head 2.5" wordt per twee stuks verkocht.
  • Ze helpen zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je speelt.
  • Ze laten de ventilatie van zweet toe zodat het zich niet ophoopt.
  • Perfect voor mensen die terugkomen van een blessure.
  • Ze voorkomen dat zweet naar de handen gaat en voorkomen dat de padel racket uit de handen glijdt.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Head Padel 2023 accessoirecatalogus.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een perfecte aanvulling voor mensen die niet van de hitte houden en op zoek zijn naar een aanvulling waarmee ze padel kunnen spelen terwijl ze overtollig zweet op hun gezicht en handen vermijden. beste optreden!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentiële aanvulling is om mee te kunnen spelen in tijden van grote hitte. Het is ook ontworpen in het blauw, maar je hebt het in verschillende kleuren om uit te kiezen, ze zullen een van je favorieten worden!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten