Head 2,5" wristbands wit
  • Head 2,5" wristbands wit

Head 2,5" wristbands wit

PVP: € 7,00
€ 5,95
-15% Head Padel
Head 2.5 wristbands | Rust jezelf uit met de nieuwe collectie accessoires van het merk Head waar je de nieuwe 2,5" witte polsbandjes kunt vinden, ideaal om zweet af te voeren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head 2.5 padel wristbands

Je hebt al een brede catalogus met accessoires beschikbaar in onze online padelwinkel waar je een groot aantal accessoires kunt vinden om uit te kiezen. Binnenin vind je de Head 2.5-polsbandjes, een model dat wordt verkocht in een verpakking van twee stuks.

Ze zijn ontworpen in het blauw, maar je hebt ze beschikbaar in een breed scala aan kleuren waaruit je je favoriet kunt kiezen. Het wordt ook een perfect accessoire voor zeer warme tijden, omdat het helpt voorkomen dat zweet je ogen stoort terwijl je speelt.

Head 2,5" wristbands in wit, kenmerken

  • De Head 2.5" wordt per twee stuks verkocht.
  • Kort formaat, dus ze zullen zeer comfortabel zijn.
  • Ze zijn gemaakt met hoogwaardige materialen voor een grotere weerstand.
  • Ze helpen het gebied warm te houden voor mensen die een blessure hebben opgelopen.
  • Verkrijgbaar in meer kleuren, zodat u uw favoriet kunt kiezen.
  • Nieuwe collectie Head Padel 2023 accessoires.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor al die mensen die warmte en zweet tijdens het sporten willen bestrijden, omdat dit accessoire helpt voorkomen dat het in de ogen of handen terechtkomt, waardoor het racket wegglijdt.Niets belet je om je beste prestaties op de baan te geven !

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze in het wit zijn ontworpen, zodat je ze met al je kleding kunt combineren, zijn ze ook verkrijgbaar in meer kleuren waaruit je de kleur kunt kiezen die je het leukst vindt.Laat een van de accessoires die je favoriet wordt niet opraken !

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten