Polsbandjes Head 2,5" rood
  • Polsbandjes Head 2,5" rood

Polsbandjes Head 2,5" rood

PVP: € 7,00
€ 5,95
-15% Head Padel
Polsbandjes Head 2.5 rode | Geniet van meer ondersteuning met de korte rode polsbandjes, een accessoire dat voorkomt dat armzweet uw hand bereikt en uw grip aantast.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Head 2.5 rode

Je hebt al een brede catalogus met accessoires beschikbaar in onze online padelwinkel waar je een groot aantal accessoires kunt vinden om uit te kiezen. Binnen de merkcollectie van Head vind je de 2,5"-polsbandjes in rood, die worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.

Dit accessoire is handig voor zomerse dagen waarop de polsbandjes je helpen zweet te absorberen, waardoor wordt voorkomen dat de padel racket wegglijdt door het zweet van je arm dat je hand bereikt of je kunt het zweet ook van je voorHead verwijderen zodat het niet wegglijdt. t vallen in je ogen.

Polsbandjes Head 2,5" in rood, kenmerken

  • De red Head 2.5" wordt verkocht in een set van twee.
  • Ze helpen zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je speelt.
  • Ze voelen zacht aan zodat het geen jeuk of irritatie veroorzaakt.
  • Ze hebben het geborduurde logo van het merk.
  • Ze voorkomen dat zweet naar de handen gaat en voorkomen dat de padel racket uit de handen glijdt.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Head Padel 2023 accessoirecatalogus.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor elke atleet die wil voorkomen dat zweet hen afleidt of hindert tijdens wedstrijden of trainingssessies en die op zoek zijn naar een supplement waarmee ze padel kunnen spelen en al hun prestaties kunnen leveren terwijl ze overtollig zweet op het gezicht en de handen vermijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een heel handige aanvulling om mee te kunnen spelen als de temperaturen hoger zijn. Hij is ook in het rood ontworpen, maar je kunt ze ook in andere kleuren vinden in onze online winkel, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten