Polsbandjes Head 5" rood
  • Polsbandjes Head 5" rood

Polsbandjes Head 5" rood

PVP: € 10,00
€ 7,95
-21% Head Padel
Polsbandjes Head 5 lange rood | Koop dit pakket met 2 stuks polsbandjes om padel te spelen Head 5" in rood, een accessoire gemaakt van absorberende stof die zweet voorkomt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Head 5 rode

Je hebt vast wel eens last gehad van zweet tijdens het spelen. Om te voorkomen dat u hierdoor de belangrijke punten niet verdient, kunt u in onze accessoirecatalogus verschillende opties polsbandjes in verschillende kleuren en maten vinden. Ontdek de lange rode Headpolsband met absorberende stof.

Je zult dit complement kunnen vinden met een ontwerp met het geborduurde logo van het merk, en gemaakt met materialen die vocht vasthouden en voorkomen dat zweet ervoor zorgt dat je een slechte grip op je racket hebt of uitglijdt en het is ook erg handig om in staat zijn om het zweet van het voorHead te verwijderen en dat het uw ogen niet bereikt.

Polsbandjes Head 5" lang rood, kenmerken

  • Blister met 2 stuks van de Head 5" rode polsband.
  • Gemaakt met elastische stof voor een goede pasvorm.
  • Absorberend materiaal dat vocht vasthoudt.
  • Geborduurd merklogo ontwerp.
  • Ze zorgen ervoor dat je het zweet gemakkelijk van je gezicht kunt vegen.
  • Nieuwe polsbandjes om padel te spelen vanaf Head 2023.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor elke sporter die tijdens het sporten de pols wil beschermen en dit gebied wil verwarmen, aangezien het een accessoire is dat ongemak in het gewricht voorkomt en ook zweten in de armen tegengaat, zodat je zonder afleiding kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze zeker leuk vinden vanwege hun rode ontwerp met het detail van het logo van het merk. Bovendien blijf je dankzij de absorberende stof droog en voorkom je dat zweet op warme dagen hinderlijk wordt. Je kunt deze Headpolsband ook in andere kleuren vinden.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten