Head toilettas Pro Pouch LNLL groene
  • Head toilettas Pro Pouch LNLL groene
  • Head toilettas Pro Pouch LNLL groene

Head toilettas Pro Pouch LNLL groene

PVP: € 15,00
€ 13,84
-8% Head Padel
Head Pro Pouch LNLL groene | Organiseer je padelaccessoires in stijl met de Head Pro Pouch LNLL groene toilettas. Compact, duurzaam en met een levendig ontwerp, het is de perfecte aanvulling op je uitrusting. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

toilettas padel Head Pro Pouch LNLL

Ontdek het comfort en de stijl van de Head Pro Pouch LNLL groene toilettas, een ideale oplossing voor het organiseren van je padelaccessoires. Het compacte en praktische ontwerp maakt het mogelijk om het overal mee naartoe te nemen, zodat je kleine spullen altijd bij de hand en veilig zijn.

Deze toilettas, met zijn opvallende groene kleur en details in fluorescerend geel, is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire. De robuuste samenstelling garandeert duurzaamheid en weerstand, waardoor het een langdurige metgezel is voor je wedstrijden en trainingen.

Kenmerken Head Pro Pouch LNLL groene toilettas

  • Samenstelling: Interieur 100% polyester en buitenkant 60% polyester - 40% PU.
  • Benaderende afmetingen: 26 x 18 cm, ideaal formaat voor kleine accessoires.
  • Aantrekkelijke kleur: Groen met details in fluorescerend geel, wat een levendige touch aan je uitrusting toevoegt.
  • Duurzaamheid en weerstand: Kwaliteitsmaterialen voor langdurig gebruik.
  • Behoort tot de Head 2023-collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze praktische toilettas is bedoeld voor padelspelers die op zoek zijn naar een efficiënte en stijlvolle manier om hun accessoires te organiseren en te vervoeren. Perfect voor degenen die comfort en orde in hun sportuitrusting waarderen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Head Pro Pouch LNLL groene toilettas vanwege het compacte en moderne ontwerp dat functionaliteit met stijl combineert. De weerstand en duurzaamheid maken het tot een langetermijninvestering om je accessoires altijd georganiseerd te houden. Wacht niet langer om je spel naar het volgende niveau te tillen!

Ontdek meer over het merk Head

Head is een gerenommeerd merk in de sportwereld, vooral bekend om zijn innovatie en kwaliteit in padel- en tennisuitrusting. Met jarenlange ervaring heeft Head zich gevestigd als een referentie in de sector, waarbij het producten aanbiedt die voldoen aan de behoeften van zowel professionele als amateur spelers.

Hun toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering wordt weerspiegeld in elk van hun producten. Van high-tech rackets tot accessoires zoals deze toilettas, Head garandeert een superieure ervaring op het speelveld.

Features
Onze beste producten