JHayber Dominator 12K 2021
  • JHayber Dominator 12K 2021

JHayber Dominator 12K 2021

PVP: € 255,00
€ 216,75
-16% Jhayber
padel racket JHayber Dominator 12K zwart en goud | Koop het nieuwe Agustín Silingo-racket, een zeer uitgebalanceerd model ontworpen door J'Hayber dat je zal helpen je beste spel op het veld te krijgen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket JHayber Dominator 12K van Agustín Silingo

We presenteren de nieuwste J'Hayber Padel 2021-collectie met modellen die net zo indrukwekkend zijn als het nieuwe Dominator 12k padel racket, het wapen van Agustín Silingo. Het is een rond racket met medium balans, waardoor het de beste balans biedt tussen power en controle.

Voor de constructie is 100% koolstof gebruikt, waardoor het oppervlak is versterkt met 12K Carbon High Tech-stof die het meer robuustheid geeft, het gewicht vermindert en het slaan verbetert. Binnenin bevat het zwart eva-rubber voor een uitzonderlijke aanraking en ruwheid op de vlakken voor meer effect.

Jhayber Dominator 12k in zwart en goud, kenmerken

  • De JHayber Dominator 12K 2021 is het nieuwe padel racket van Agustín Silingo.
  • Veelzijdig racket dankzij het ronde formaat met medium balans.
  • Het bevat een zwarte eva-rubberen kern voor onverslaanbare sensaties.
  • 3D Rugged-technologie die de gezichten ruw maakt.
  • 100% carbon en 12K Carbon High Tech versterkingen die voor meer robuustheid zorgen.
  • Reset Point-systeem dat het racket snel voorbereidt op de volgende bal.
  • Nieuwe collectie J'hayber Padel 2021 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een goed gecompenseerd padel racket om hun beste foto's te kunnen maken vanaf elk deel van het veld en het punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is het nieuwe racket van Agustín Silingo, gemaakt naar de eisen van de speler voor een spectaculaire prestatie. U zult ook genieten van een onberispelijk ontwerp in zwarte en gouden details, indrukwekkend!

Lees meer over het merk J'HAYBER

J'Hayber, een Spaans merk, laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn collectie mesjes uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze behouden padel rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten