Jhayber Attack R Roja
  • Jhayber Attack R Roja

Jhayber Attack R Roja

PVP: € 249,95
€ 199,95
-21% Jhayber
padel padel racket Jhayber Attack R Red | Verbeter je aanvalsspel met dit J'Hayber padel racket, een zeer krachtig model dankzij zijn carbon constructie, druppelvorm en hoge balans.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Jhayber Attack R Rood en Zwart

Laat je verrassen door de nieuwe collectie rackets van J'Hayber 2021. Hierin vind je modellen zo compleet als het rode padel racket Attack R, een van de krachtigste in de catalogus. Het behoudt een diamantformaat en draagt het gewicht in het bovenste gedeelte, dus het is een power padel racket.

Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, dus we zullen genieten van een lange levensduur. Om geen sensaties te verliezen, heeft het een goede sweet spot en EVA-rubber aan de binnenkant. Tot slot is er een versteviging in het hart verwerkt die verdraaien voorkomt.

Jhayber Attack R zwart en rood, kenmerken

  • De Red Jhayber Attack R heeft een oversized diamantvorm met een hoge balans.
  • Grotere duurzaamheid dankzij het gebruik van 100% carbon.
  • Het bevat een EVA-rubberen kern voor een spectaculaire aanraking.
  • Versterking in het hartgebied die trillingen elimineert.
  • Goede sweet spot die meer controle geeft bij off-center shots.
  • Powerracket voor spelers van hoog of gemiddeld niveau.
  • Nieuwe collectie rackets voor heren J'Hayber Padel 2021.

Voor wie is het? Gericht op ervaren atleten die meestal in de backhand-positie spelen, dicht bij het net omdat het een powerracket is, dus het gaat heel goed van bovenaf en je kunt je slagen meer kracht geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een padel racket is, verwaarloost het de controle of het comfort niet, omdat het rubber zeer goede sensaties genereert bij het slaan. Hij valt ook op het eerste gezicht op door zijn fantastische design in zwarte en rode details, erg gaaf!

Lees meer over het merk J'HAYBER

J'Hayber, een Spaans merk, laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn collectie mesjes uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze houden rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten