Joma Open zwart rood
  • Joma Open zwart rood
  • Joma Open zwart rood

Joma Open zwart rood

PVP: € 85,00
€ 39,95
-54% Joma
Joma Open padel racket in zwart en rood | Een goedkoop padel racket van Joma, ideaal om te beginnen met padel en te genieten van geweldige controle en comfort bij elke actie, omdat het een padel racket is dat zich snel aanpast
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Open zwart rood

Vind het model dat ze nodig hebben in de nieuwe collectie Joma Padel 2022. Koop het Joma Open zwart-rode padel racket, een tussenmodel waarmee je game na game verbetert. Het valt op door zijn controle en kracht, omdat het een druppelformaat heeft en een meer gerichte balans.

Dus het zal al je fouten vergeven dankzij zijn brede sweet spot. Het genereert ook een zeer comfortabel gevoel omdat er zacht eva-rubber is gebruikt aan de binnenkant en glasvezel op de gezichten, een combinatie die de speelbaarheid verhoogt. Daarnaast is het frame versterkt met carbon, wat de duurzaamheid verhoogt.

Joma Open in zwart en rood, kenmerken

  • Teardrop formaat met medium balans van de Joma Joma Open zwart rood.
  • Veelzijdige padel racket, dus biedt een brede sweet spot en slaat ook nog eens.
  • Zachte aanraking met het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Glasvezelconstructie, een zeer elastisch materiaal.
  • padel racket van snelle aanpassing, het zal niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen.
  • Het genereert nauwelijks trillingen voor een minder schadelijk spel.
  • Nieuwe collectie Joma 2022 tussenmesjes.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die 1 of 2 keer per week trainen of kort spelen, want het is een goedkoop padel racket dat zowel uitstekende balcontrole als extra kracht bij het net biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je niet kost om je eraan aan te passen, omdat het is gemaakt met flexibele materialen en een laag gewicht, dus het genereert onverslaanbare sensaties. Naast het zwarte design, rode details en het witte logo.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 340-365 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten