Joma Open Negro Verde Fluor
  • Joma Open Negro Verde Fluor
  • Joma Open Negro Verde Fluor

Joma Open Zwart Groen Fluor

PVP: € 100,00
€ 39,63
-61% Joma
padel racket Joma Open Zwart Groen Fluor 2021 | Verbeter je techniek met dit Joma padel racket, een model voor beginners dat door zijn materialen bespeelbaarheid en zeer goede sensaties biedt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Open Zwart en Groen

Definieer je speelstijl met het nieuwe Open Black Green Fluor padel racket, een model uit de eerste serie van Joma Padel 2021. Het valt op door zijn veelzijdigheid omdat het een traanvorm behoudt met een gemiddelde balans om kracht en controle in gelijke delen te bieden.

Wat de constructie betreft, combineert het de nieuwste generatie glasvezel met koolstof om het frame te versterken en de weerstand tegen stoten of schokken te verbeteren. De kern is gemaakt van zacht eva-rubber, wat een zeer goede output en een trillingsvrije slag genereert.

Joma Open zwart en groen, kenmerken

  • Teardrop formaat en medium balans voor een geweldige balans van de Joma Open Black Green Fluor.
  • Meer weerstand door het gebruik van carbon in de tubular.
  • Glasvezeloppervlak, wat de bespeelbaarheid verbetert.
  • Soft touch dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Het genereert een zeer goede baloutput.
  • Snel aanpasbaar, dus het kost je niet om eraan te wennen.
  • Model beschikbaar in de eerste serie Joma 2021-padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op jongens of meisjes met een aanvankelijk of gemiddeld spelniveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket, dat wil zeggen met een goede sweet spot om de gecontroleerde bal uit te schakelen en kracht om vol vertrouwen het net te beklimmen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een racket voor beginners is, bevat het de beste technologieën van het bedrijf en biedt het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Het is ook erg aantrekkelijk met zijn nieuwe zwarte ontwerp en fluorgroene details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten