Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Verde
  • Muñequera Joma Slam Pro Verde

Joma Slam Pro groene polsband

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Joma Slam Green padel polsbandje | Gebruik deze korte Joma-polsbandjes in je wedstrijden, want ze zijn een essentieel accessoire op dagen dat het zweet ongemakkelijker is

Kort groen Joma Slam polsbandje

Koop de nieuwe Joma 2022 padelaccessoires collectie, het heeft een grote variëteit! Rust jezelf uit met de Slam Pro padelpolsbandjes in het groen, die ook verkrijgbaar zijn in een breed scala aan ontwerpen en kleuren om degene te kiezen die het beste bij je past.

Het is gemaakt van resistente stoffen en van zeer goede kwaliteit om het verstrijken van de tijd en intensief wassen te weerstaan. Daarnaast zijn er elastische stoffen gebruikt om ze comfortabel te maken tijdens het spelen en je nauwelijks voelt dat je ze draagt.

Slam Pro Green korte polsbandjes, kenmerken

  • De groene Joma Slam Pro wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Zeer kort van formaat.
  • Resistente en elastische materialen.
  • Groen ontwerp met zwart logo.
  • Voorkomt dat zweet de handen en ogen bereikt.
  • Joma Padel 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is de beste optie voor al die mensen die willen genieten van een goede grip in de hand, zodat deze niet wegglijdt of zweet in de ogen en dus ons spel belemmert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u kwaliteitspolsbandjes koopt die hun prestaties in de loop van de tijd behouden, evenals de stof. Het is ook ontworpen in de perfecte groene kleur om je kit een beetje kleur te geven.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Onze beste producten