Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma largas blancas amarillas
  • Muñequeras Joma largas blancas amarillas

Joma lange wit gele polsbandjes

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Joma
Padelpolsbandjes Joma Lang Wit en Geel | Bereid je voor op de hitte met de nieuwe lange Joma polsbandjes, die ook perfect zijn voor mensen die een blessure hebben opgelopen.

Grote witte en gele Joma polsbandjes

Maak al je padelaccessoires compleet dankzij de nieuwe collectie Joma 2022. Kies de Joma padelpolsbandjes in wit en geel, een noodzakelijke accessoire voor de warme dagen van het jaar wanneer we het zweet van ons voorHead moeten vegen.

Hoewel hun belangrijkste functie is om zweet van het gezicht te verwijderen, helpen ze ook mensen die blessures hebben of hebben gehad, omdat ze slechte bewegingen tijdens het spel helpen voorkomen. Bovendien nemen ze, dankzij de gebruikte stoffen, zweet snel op en voeren het af.

Joma lange witte en gele polsbandjes, kenmerken

  • De Joma Largas Blancas Amarillas worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Ze helpen het zweet te absorberen en te drogen.
  • Langer in omvang, het vermijden van slechte gebaren van de pols.
  • Ze behouden hun ongelooflijke prestaties in de loop van de tijd.
  • Wit met geel design.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? Perfect voor spelers die niet willen dat zweet hun spel in de weg zit en liever geen handdoek gebruiken tijdens het spelen, omdat dit oncomfortabel is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je niet alleen helpt om zweet te bestrijden, maar je kunt ook een wit en geel ontwerp dragen met het Joma-logo in engro, een opvallende combinatie die alleen de meest gedurfde zal dragen.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten