Joma Stadium PWR Zwart Turkoois
  • Joma Stadium PWR Zwart Turkoois
  • Joma Stadium PWR Zwart Turkoois

Joma Stadium PWR Zwart Turkoois

PVP: € 180,00
€ 49,95
-73% Joma
padel racket Joma Stadium PWR Black Turquoise | Geef meer intensiteit aan je spel met dit Joma padel racket, een model dat opvalt door zijn punch maar niet teleurstelt als het gaat om het uitschakelen van de gecontroleerde bal
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Stadium Power Zwart en Turquoise

Dit seizoen lanceert het bekende merk Joma een complete collectie producten om padel tennis te spelen waar we het nieuwe Stadium PWR padel racket in zwart met turquoise details terug vinden. Het is een geavanceerd model dat opvalt door zijn kracht, omdat het is ontworpen in een druppelformaat maar met een enigszins hoge balans.

Voor de constructie heeft het bedrijf de nieuwste generatie koolstof gebruikt naast 12k-stof die het oppervlak versterkt, waardoor het een droger gevoel krijgt. Eva pro-rubber is ook gebruikt in de kern, een rubber met een hoog herstelvermogen dat het gevoel van controle en kracht verbetert bij het slaan. Om te eindigen, heeft het een ruwheid op het oppervlak, wat betere effecten oplevert.

Joma Stadium Power in zwarte en turquoise details, kenmerken

  • De Joma Stadium PWR Turquoise Black heeft een oversized mal met een hoge balans.
  • Stevige en stijve structuur dankzij de carbon constructie.
  • Het bevat een snel herstellende eva pro-rubberen kern voor een droger gevoel.
  • Versterking in het deel van het hart dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Grote weerstand en duurzaamheid dankzij de 12k koolstofvezels op het oppervlak.
  • Ruwe textuur om meer spin op de bal te kunnen printen.
  • Nieuwe collectie Joma Padel 2022 high-performance rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor gevorderde spelers met een meer offensief profiel dat, dankzij de hoge balans van de nieuwe stadionkracht, ons niet kost om de bal met krachtige schoten van het veld te krijgen, hoewel het ons ook zal helpen om off-center ballen te corrigeren dankzij de goede sweet spot.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de padel rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zul je genieten van uitstekende prestaties op de baan zonder een fortuin uit te geven. Het heeft ook een cool ontwerp in zwart met een turquoise centraal logo en gele details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten