Joma Tournament zwart goud rood

PVP: € 181,82
€ 140,46
-23% Joma
Joma Tournament padel racket zwart goud rood | Haal meer power in je slagen met dit geavanceerde Joma padel racket, een krachtig en halfhard model door de combinatie van carbon en snel herstellend rubber.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Joma Tournament zwart, goud en rood

Het bekende merk Joma vindt zichzelf voor dit seizoen opnieuw uit en lanceert een complete collectie producten om padel tennis te spelen. Maak je krachtigste slagen met het zwarte, gouden en rode Tournament padel racket, een model ontworpen in een druppelformaat om niet te veel controle te verliezen, maar met een enigszins hoge balans, waardoor de kracht aanzienlijk toeneemt.

Voor de constructie heeft het bedrijf de nieuwste generatie koolstof gebruikt naast 12k-stof die het oppervlak versterkt en het een droger gevoel geeft. Het genereert ook een zeer goede output met het eva pro-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt en dankzij de versterking die het in het hartgebied bevat, zul je genieten van een stabiele hit zonder te draaien.

Joma Tournament in zwart, goud en rood logo, kenmerken

  • De Joma Tournament zwart goud rood heeft een oversized mal met een iets hoge balans.
  • Grotere weerstand tegen stoten of schokken dankzij de carbon constructie.
  • Het bevat een eva pro rubberen kern voor een spectaculaire aanraking.
  • Het hartgedeelte is verstevigd om trillingen te elimineren.
  • Het bevat geïnterlinieerde 12k koolstofvezels om extra kracht te krijgen.
  • Hoog padelracket voor gevorderde spelers.
  • Nieuwe collectie Joma Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers van hoog niveau met een offensieve speelstijl die hun beste slagen dicht bij het net willen maken, aangezien het een halfhard power padel racket is, omdat de combinatie van koolstof met een hoog herstelrubber een droger gevoel geeft. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoog concurrentiemodel is voor een goede prijs, omdat het de beste materialen op de markt samenbrengt en het budget niet overschrijdt. Het heeft ook een heel cool ontwerp dat zwart combineert met gouden details in het hart, afgezien van het centrale logo in rood.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten