¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Supernova III marineblauw t-shirt
  • Joma Supernova III marineblauw t-shirt
  • Joma Supernova III marineblauw t-shirt

Joma Supernova III marineblauw t-shirt

PVP: € 21,49
€ 18,97
-12% Joma
Joma Supernova III marineblauw padel t-shirt | Speel als de profs met het nieuwe Joma merk Supernova III blauwe t-shirt ontworpen met hoogwaardige stoffen om slijtage te voorkomen

Joma Supernova III marineblauw padel t-shirt

Raak volledig uitgerust met de nieuwe kledingcollectie van het Joma-merk, waar je een grote verscheidenheid aan overhemden kunt vinden waarmee je goed gekleed kunt gaan naar alle wedstrijden. Koop het Supernova III t-shirt in marineblauw, een zeer comfortabel kledingstuk om je beste prestaties te leveren.

Om de speler meer comfort te geven, is het ontworpen met raflan-stof in het gebied van de armen, wat je meer mobiliteit geeft tijdens het spelen. Er is ook micro-mesh toegevoegd om de zweetventilatie te verbeteren.

Joma Supernova III t-shirt in marineblauw, kenmerken

  • De Joma Supernova III is ontworpen in marineblauw.
  • Vervaardigd met 100% polyester om een grotere weerstand tegen gebruik te bereiken.
  • Totale bewegingsvrijheid om comfortabel te spelen
  • Micro mesh in de oksels en aan de zijkanten voor meer ventilatie.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Joma 2022 herenkleding catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die naar de sportschool gaan of sporten met hoge intensiteit waarbij ze zeer elastische kleding moeten dragen die veel zweet door zweet.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden, want als je het aan hebt, kun je je beste prestaties leveren. Het is ook ontworpen op een blauwe achtergrond met een marineblauwe print, een eenvoudige combinatie die je bij een groot aantal kledingstukken kunt dragen.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten