Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Joma Club Cuhsion wit
  • Overgrip Joma Club Cuhsion wit

Overgrip Joma Club Cuhsion wit

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Joma
Hoge kwaliteit overgrip Joma Club Cuhsion wit | Geef je beste prestaties op de baan dankzij de nieuwe Joma Club Cuhsion-overgrips die de grip van je padelracket helpen verbeteren, zelfs als je zweet

Overgrip padel Joma Club Cuhsion witte

Bereid je racket voor op het spel met de nieuwe collectie grips van de firma Joma, waar je kunt kiezen uit een groot aantal modellen en ontwerpen om te combineren. Koop de Club Cuhsion overgrips die zijn ontworpen in het wit, perfect om samen met je padelracket te dragen.

Dit accessoire verbetert de grip van je racket omdat het overmatig zweten voorkomt dankzij het feit dat het is ontworpen met hars aan de buitenkant, zodat niets je tegenhoudt op het veld! Het is ook een zeer licht accessoire, dus het voegt niet te veel gewicht toe aan je racket voor meer comfort.

Overgrip Joma Club Cuhsion in wit, kenmerken

  • De Joma Club Cuhsion Overgrips zijn uitgevoerd in het wit.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van drie stuks.
  • Hars op de gezichten om de grip te verbeteren, zelfs met zweet.
  • De lichtste om niet te veel gewicht aan het racket toe te voegen.
  • Ze zijn heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Nieuwe collectie accessoires van de firma Joma 2023.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een ideaal accessoire voor mensen die de grip van hun racket willen verbeteren en zweet willen vermijden, want dankzij de gebruikte materialen, zoals hars, voorkomen we dat het uit de handen glijdt terwijl je speelt. Niets houdt je tegen!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige aanvulling is, waar je dankzij de grote weerstand lang mee kunt spelen. Het is ook in het wit ontworpen, zodat je het gemakkelijk kunt combineren met je padelracket.

Ontdek meer over het merk JOMA

Het bedrijf Joma Sport weet zich aan te passen aan atleten door een breed scala aan producten te creëren om verschillende sporten te beoefenen. padel is geen uitzondering en het is al vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Juani Mieres.

Ontdek hun nieuwe padelschoenen, kits en complete collectie padelrackets, we zijn er zeker van dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten