Joma Slam antraciet groen 2023
  • Joma Slam antraciet groen 2023
  • Joma Slam antraciet groen 2023

Joma Slam antraciet groen 2023

PVP: € 110,00
€ 79,96
-28% Joma
Medium level racket Joma Slam antraciet groen | Bestrijd elk punt tot het einde met het Slam padelracket in antraciet en groen, een krachtig en snel aanpassend racket om je spel te verbeteren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Slam antraciet groen padel racket

Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten tegen de beste prijs, stellen wij u de nieuwe catalogus Joma 2023 ter beschikking.Koop het nieuwe antraciet en groene Slam padelracket, een model uit de middenserie dat helpt onze speelstijl te definiëren, aangezien het zeer goed wordt gecompenseerd door zijn druppelvorm en medium balans.

Het geeft de speler dus extra kracht, waarmee je elk deel van het veld kunt domineren. Het zorgt ook voor een comfortabelere aanraking en een goede baloutput met de combinatie van glasvezel en zwart eva-rubber. Ten slotte presenteert het koolstof in het frame en versteviging in het hartgebied.

Joma Slam in antraciet en groene details, kenmerken

  • Diamantformaat en medium-hoge balans van de Joma Slam antracietgroen om iets meer power te bereiken.
  • Constructie van de buis in koolstof, waardoor deze meer stijfheid krijgt.
  • Meer elastische aanraking met het gebruik van glasvezel voor de toppen.
  • Je zult genieten van veel zoetheid in de aanraking met zijn kern van zwarte eva.
  • Elimineert trillingen, zodat je urenlang kunt gamen zonder ongemakken.
  • Past zich snel aan, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen.
  • Verkrijgbaar in de tussenliggende serie Joma 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers die 2-3 keer per week trainen of wedstrijden spelen en een krachtig racket nodig hebben, dat wil zeggen een racket dat meer punch biedt naast een zachte touch om geen overmatige sweetspot te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen is het een padel racket dat zich snel aanpast, zodat je je er vanaf de eerste dag prettig bij voelt. Het biedt ook een uitzonderlijke afwerking, waarbij de antracietkleur wordt gecombineerd met de details in groen.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten