Joma Juani Mieres geel 2023
  • Joma Juani Mieres geel 2023

Joma Juani Mieres geel 2023

PVP: € 200,00
€ 179,95
-11% Joma
Joma Juani Mieres 401421.109 | Ervaar uitmuntendheid met de Joma Juani Mieres 2023 padel racket. Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle. Geef je spel een boost en voel de passie bij elke slag!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Juani Mieres geel padel racket

Joma Juani Mieres geel 2023, een onberispelijk ontwerp in zwarte en gele tinten voor de echte padel liefhebbers. Deze padel racket, ontworpen voor gevorderde spelers, combineert perfect kracht en precisie dankzij zijn hybride vorm en gecentraliseerd evenwicht. Met de bouwkwaliteit die Joma altijd biedt, is elke slag een unieke ervaring. Voel de kracht en controle in elk spel en onderscheid jezelf op de padelbaan.

Kenmerken padel racket Joma Juani Mieres geel

  • Materiaal: 3k carbon van hoge kwaliteit voor meer duurzaamheid en weerstand.
  • Vorm: Traan, perfect voor een evenwichtige combinatie van kracht en controle.
  • Kern: EVA-rubber met een halfharde touch voor comfort en geweldige bounce.
  • Evenwicht: Gecentraliseerd, wat zorgt voor een veelzijdig spel zowel in de verdediging als in de aanval.
  • Ontwerp: Zwart en geel esthetisch, dat de competitieve geest van Juani Mieres vertegenwoordigt.
  • Behoort tot de padel racket collectie van Joma 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padel racket is bedoeld voor allround spelers die op zoek zijn naar een high-performance tool op de padelbaan. Als je zowel dichtbij het net als op de achtergrond speelt en je zoekt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is deze padel racket voor jou ontworpen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is de officiële keuze van de gerenommeerde WPT-speler, Juani Mieres. Het biedt een verbazingwekkende veelzijdigheid, zowel controle als kracht in je slagen garanderend. Bovendien zullen het ontwerp en de afwerking je in elk spel laten opvallen.

Ontdek meer over het merk Joma

Joma, een gevestigd merk in de sportwereld, staat al decennia lang synoniem voor kwaliteit en innovatie. Met een rijke en gepassioneerde geschiedenis heeft Joma sporters altijd de perfecte tools geboden om te slagen, hun toewijding aan uitmuntendheid in elk product bevestigend.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten