Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 Heko

Just Ten Zaas K Basalt 2.0 Heko

PVP: € 300,00
€ 250,00
-17% Just Ten Padel
Maximale kracht in het spel met dit Just Ten padel racket, gemaakt met een handgemaakte afwerking en een combinatie van carbon, basalt en hard rubber voor meer punch

Just Ten Zaas K Basalt 2.0 Heko

Haal je meest agressieve spel naar boven met het Zaas K Basaltik 2.0 padel racket, het krachtigste model in de nieuwe Just Ten -collectie. Het is ontworpen met een diamantformaat en een hoge balans, met eva smart hard rubber in de kern. Een combinatie waarmee je genadeloos af kunt ronden.

Voor de buitenstructuur heeft het basalt en highcarbon, een type koolstof van de nieuwste generatie om de weerstand en duurzaamheid van het racket te verbeteren. Het heeft een goede sweetspot en effekt-technologie voor meer balcontrole. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem voor een comfortabele slag.

Just Ten Zaas K Basaltik 2.0 geel, kenmerken

  • Diamantformaat en balans aan de kop van de slechts tien Zaas K Basaltik 2.0 2020.
  • In het frame is glasvezel gebruikt.
  • Kern met eva smart-schuim met hoge dichtheid voor meer kracht.
  • Vlakken met ruwheid, waardoor je meer contact met de bal hebt.
  • Uitstekende sterkte met koolstof- en basaltconstructie.
  • Het bevat de vibrerende bloktechnologie voor een aangenamere hit.
  • Powerracket ontworpen om het spel in de buurt van het net te domineren.
  • Een van de nieuwigheden van Just Ten Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Gericht op ervaren spelers, die intensief spelen en kracht zoeken in het spel, aangezien de zaas k een krachtig padel racket is dat je helpt je rivalen te domineren en de bal gemakkelijk van het veld te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat alle rackets van Just een handgemaakt ontwerp hebben, waarbij zelfs tot in het kleinste detail wordt gelet. Geniet van al zijn kwaliteit en pronk met je collega's met zijn zwart-gele combinatie, met aan elke kant een ander ontwerp.

Lees meer over het merk JUST TEN

Laat je verleiden door JSTN Padel, een firma die een aantal jaren geleden in deze sport is begonnen maar die al vertegenwoordigd is in de WPT. En niet voor minder, want het werkt met de nieuwste generatie materialen en innovatieve technologieën.

Ontdek de nieuwe catalogus van unieke en exclusieve padel rackets, zowel qua prestaties als qua design. Bovendien maakt het het af met padel-kleding en andere accessoires, dus wacht niet langer en spring op de baan uitgerust met kwaliteitsproducten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten