Paletero Negro y Fluor 2019
  • Paletero Negro y Fluor 2019

Zwart en Fluor paletteero 2019

PVP: € 49,59
€ 24,79
-51% LX
Koop de zwarte padeltas met fluorescerende gele details, een Lx-accessoire waarmee je al je spullen comfortabel kunt vervoeren

Zwart en Fluor paletteero 2019

Ontdek de nieuwe catalogus van Lx Planet-accessoires, waar je de racketas in de kleuren zwart en fluor vindt, een middelgrote tas waarmee je heel gemakkelijk een racket, kleding en schoenen aan de voet van de baan kunt vervoeren. Het heeft een zijkant met capaciteit voor een of twee rackets, evenals een Headvak voor kleding en een apart vak waar vuile schoenen kunnen worden achtergelaten. Daarnaast kun je hem aanpassen om hem als rugzak te dragen.

Technische eigenschappen

  • Gemakkelijke toegang en ruime vakken.
  • Bescherm je rackets aan de zijkant met de gewatteerde binnenkant.
  • Middelgroot, met afmetingen van 55 x 33 x 23 cm.
  • Je kunt hem als handtas of als rugzak op je rug dragen.
  • Kleine ruimtes om sleutels of accessoires achter te laten.
  • Scheid vuile kleding of schoenen apart.
  • LX Planet-plug-incatalogus 2019.

Voor wie is het? We raden de zwarte en fluor tas aan aan elke man die regelmatig traint en op zoek is naar een comfortabele en handzame padel racketas om al zijn apparatuur op een ordelijke manier te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij zowel in het Headvak als in het schoenenvak een mesh-gedeelte heeft voor meer ventilatie. Daarnaast heeft hij ook nog een mooi zwart design en een vleugje kleur in fluor.

Lees meer over het merk LX PLANET

LX Padel trapt het jaar af met een nieuwe collectie hoogwaardige producten die meer dan voldoen aan de eisen van het publiek. De Valenciaanse firma wordt gekroond als een van de favorieten onder de padelsers en zorgt met zorg voor alle details. Ontdek zijn nieuwe collectie padel rackets, kits en racketas, we zijn ervan overtuigd dat je zult vinden wat je zoekt. Upgrade naar LX en geniet van de ervaring

Features Jaar: 2019
Onze beste producten