Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Nox Thermo Tour Blue 2018
  • Paletero Nox Thermo Tour Blue 2018
  • Paletero Nox Thermo Tour Blue 2018

Padel Tassen Thermo Tour Blauw 2019

PVP: € 59,95
€ 43,95
-27% Nox
Koop de tour padel bag in blauw en zwart, een Nox paletteero waar je je padels in een thermo zak kunt opbergen en gemakkelijk kunt vervoeren

Padel Tassen Thermo Tour Blauw 2019

Als het tijd is om je sporttassen te vernieuwen, doe dat dan met de blauwe thermo tour Padel Tassen, verkrijgbaar in de nieuwe Nox padelcollectie voor dit najaar. Het heeft voldoende ruimte, verdeeld in 2 zijvakken, waarvan er één een capaciteit heeft voor twee rackets en is bekleed met thermische beveiliging. Het heeft ook een apart vak voor schoenen en een ander in het midden voor uitrusting, handdoek of toilettas.

Voor wie is het? Het is ideaal voor elke jongen die min of meer regelmatig padel speelt en een ruime, stevige tas nodig heeft die zonder ongemak op zijn rug kan worden gedragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt en de gebieden die het meest onder druk staan, zijn versterkt. Bovendien zult u genieten van het ontwerp dat zwart combineert met blauwe en oranje letters, onweerstaanbaar!

Kenmerken van de blauwe thermotour

  • Verschillende handvatten van de thermo tour blauw zodat je hem comfortabel kunt dragen.
  • Gevoerd aan de zijkant om de padelrackets te beschermen tegen kou of hitte.
  • Goede capaciteit, met afmetingen van ongeveer 60 x 26 x 38 cm.
  • Buitenvakken om overgrips of polsbandjes bij de hand te houden.
  • Kleine zakjes zodat je je sleutels, portemonnee of je accessoires niet kwijtraakt.
  • Schoenenzak met mesh om vuil eruit te laten vallen.
  • Inbegrepen in de nieuwe najaarscatalogus van Nox palettero .

Lees meer over het merk NOX

Rust jezelf uit met Nox Padel om optimaal te genieten op de padelbanen. U kunt kiezen uit een gevarieerde catalogus van padelrackets, kits, padel rackets en andere accessoires vervaardigd met de nieuwste technologieën op de markt. Bovendien heeft het de medewerking van professionele spelers, het zogenaamde nox-team bestaande uit Miguel Lamperti, Franco Stupaczuk, Laia Sainz of Gemma Triay die de producten begeleiden voor een spectaculair eindresultaat.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten