Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pala ML10 Pro Cup Ultra Light 2019
  • Pala ML10 Pro Cup Ultra Light 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Ultra Light 2019

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light

PVP: € 88,00
€ 79,95
-10% Nox
Koop het padel racket ML10 Pro Cup met gesloten hart, een Nox-noviteit gemaakt van ultralichte materialen en met een dunnere handgreep
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light

We blijven alle nieuwigheden van Nox Padel ontdekken voor 2019. Koop het Nox padel racket , het kleine zusje van het meest emblematische model van het bedrijf. Dit keer heeft het merk zeer lichte materialen gebruikt om het gewicht drastisch te verminderen, schommelend tussen de 290 - 320 gram. Het frame is 100% carbon met beide vlakken gemaakt van gemetalliseerd glasvezel voor extra stevigheid.

Technische eigenschappen

  • De ultralichte ML10 pro cup heeft een gesloten hart.
  • Lage dichtheid HR2 rubberen kern voor een zachte aanraking.
  • Uitstekende duurzaamheid dankzij het carbon frame .
  • Het is een van de minst zware modellen op de markt.
  • Kleine zus van het Miguel Lamperti-model.
  • Nox 2019 nieuwe ultralichte serie.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan jonge mensen die op zoek zijn naar een racket van normaal formaat, maar met het handvat dat is aangepast aan hun hand. Het is ook geschikt voor spelers met elleboogproblemen die lichtheid nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij qua prestaties en design gelijk is aan de mythische ML10 Pro Cup, het dodelijke wapen van Miguel Lamperti. Bovendien zult u, zelfs als controleracket, genieten van veel kracht, behendigheid, stevigheid en baloutput.

Lees meer over het merk NOX

Ga de baan op met Nox Sport, een firma met jarenlange ervaring in de sector en een welverdiende reputatie. Spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso maken deel uit van Team Nox en zijn verantwoordelijk voor het testen van alle producten en het dragen ervan in officiële competities. Wacht niet langer en kies je winnende wapen uit de nieuwe collectie padel rackets, we zijn ervan overtuigd dat je zult vinden wat je zoekt en tegen de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2019
Onze beste producten