Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Nox Lamperti Tour Azul Marino 2019
  • Paletero Nox Lamperti Tour Azul Marino 2019

Padel Tassen Lamperti Tour Azul Marino 2019

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Nox
Koop de Nox racketas van Miguel Lamperti, de nieuwe Tour in marineblauw 2019, een padel bag die al je materiaal beschermt en met een geweldig design
Schrijf een beoordeling

Padel Tassen Lamperti Tour Azul Marino 2019

Rust jezelf uit met de officiële producten van de geweldige WPT-spelers tegen zeer betaalbare prijzen. Koop de Nox Lamperti Tour marineblauwe 2019 padeltas, een van de tassen waar het publiek de voorkeur aan geeft dankzij de capaciteit en het geweldige ontwerp.

Het heeft specifieke compartimenten voor elk type materiaal. Je hebt dus twee kanten voor de padelrackets, waarvan één met een thermofunctie. Naast een goed bereikbare Headruimte, een geventileerd vak voor schoenen en een tas om vuile kleding in achter te laten .

Blauwe Lamperti Tourtas, analyse:

  • De nox Lamperti Tour marineblauw 2019 meet ongeveer 65 x 30 x 35 cm.
  • Het heeft 2 racketas, een met thermische voering en met een capaciteit voor elk 1 of 2 rackets.
  • Rugzakfunctie dankzij de verstelbare en gewatteerde handgrepen.
  • Nieuwe Miguel Lamperti paletteero, met zijn gestempelde handtekening.
  • Mogelijkheid om schoeisel en vuile kleren te scheiden.
  • Het behoort tot de Nox 2019 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan jongens die graag alles op de baan willen, omdat het een van de grootste en meest resistente modellen op de markt is waar de nieuwste generatie materialen is gebruikt voor de vervaardiging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een vernieuwd beeld geeft in donkerblauw, dat zowel zeer discreet als elegant is. Bovendien is het het officiële model van een van de meest charismatische spelers en kan het van jou zijn tegen een betaalbare prijs.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van kwaliteitsproducten tegen sensationele prijzen met Nox Padel en zijn nieuwe padelcollectie. Vind je racket en toon je spel met een kwaliteitsproduct, gemaakt met de nieuwste markttechnologieën en een spectaculair ontwerp.

Bovendien heeft het de medewerking van Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, het zogenaamde Team Nox dat samenwerkt aan de ontwikkeling van alle producten van het bedrijf.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten