Paletero Nox Thermo Pro Rosa 2019
  • Paletero Nox Thermo Pro Rosa 2019

Padel Tassen Thermo Pro Rosa 2019

PVP: € 54,55
€ 37,98
-31% Nox
Koop de Thermo Pro padel racketas voor meisjes in roze, een Nox-tas waarmee je je padelmateriaal altijd georganiseerd en gemakkelijk kunt vervoeren

Padel Tassen Thermo Pro Rosa 2019

Ga de baan op met de beste padelproducten voor meisjes. Ontdek de nox 2019 roze Thermo Pro paletteero voor dames, een tas gemaakt van de nieuwste generatie materialen, zeer ruim en met een spectaculair design.

Het verdeelt zijn ruimte in een centraal compartiment, twee laterale voor 1 of 2 padel rackets en een andere exclusief voor de schoenen, we verzekeren u dat u niet zonder ruimte komt te zitten! Daarnaast heb je de mogelijkheid om hem comfortabel op je rug te dragen.

Pro vrouw roze tas, analyse:

  • Het is een van de grootste modellen, circa 60 x 27 x 30 cm.
  • Headvakken en andere kleinere voor persoonlijke spullen.
  • De nox Thermo Pro vrouw roze 2019 heeft aan een van de zijkanten thermisch materiaal.
  • Fantastische vrouwelijke esthetiek met de combinatie van roze en zwart.
  • Ventileer vuil schoeisel in een exclusief compartiment met mesh.
  • Catalogus van tassen voor meisjes Nox Pádel 2019.

Voor wie is het? De beste optie voor meisjes die gewoonlijk douchen na hun wedstrijden en een grote tas nodig hebben om alles in op te bergen en waarmee ze ook het vuile van het schone kunnen scheiden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je uitrusting is dankzij de gewatteerde binnenkant altijd goed beschermd tegen stoten. Daarnaast is het qua features en design een van de meest complete en kun je hem voor een goede prijs krijgen.Maak gebruik van ons aanbod!

Lees meer over het merk NOX

Koop producten van de hoogste kwaliteit tegen goede prijzen met Nox Padel en zijn nieuwe padelcatalogus. Het bureau heeft de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van materialen en technologieën aangepast en toegepast in haar ontwerpen.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, uitrusting, tassen en accessoires en geniet van onverslaanbare sensaties. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2019
Onze beste producten