Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Nox ML10 XXL 2021
  • Paletero Nox ML10 XXL 2021
  • Paletero Nox ML10 XXL 2021

Padel Tassen Nox ML10 XXL 2021

PVP: € 74,99
€ 53,95
-29% Nox
Officiële palettero van Miguel Lamperti | Geniet van de nieuwe Miguel Lamperti paletteero, de grootste en meest complete Nox-tas, zodat je al je materiaal beschermd en goed georganiseerd kunt vervoeren
Schrijf een beoordeling

Padel Tassen Nox ML10 XXL van Miguel Lamperti

Ontdek de nieuwe collectie nox bags in onze online winkel. Koop de Nox ML10 XXL padel racketas uit de Nox Padel 2021-catalogus. Het is de officiële Miguel Lamperti-tas , dus je zult genieten van een kwaliteitsproduct met een spectaculair ontwerp.

Het onderscheidt zich door zijn grote capaciteit, voor ongeveer 50 liter verdeeld in een Headcompartiment voor kleding, een ander thermisch compartiment voor padelpadel rackets en een specifiek voor vuile schoenen. Het heeft ook kleine zakjes en je hebt de mogelijkheid om het als rugzak te dragen.

Miguel Lamperti paletteero, kenmerken:

  • De Nox ML10 XXL 2021 heeft grote afmetingen: 70 x 45 x 30 cm.
  • Capaciteit voor maximaal 4 padel rackets en thermofunctie.
  • ThermoTech-compartiment om de fles water of het blik ballen achter te laten.
  • Het bevat een "waszak", een zak voor vuile kleren.
  • Kleine vakken voor accessoires of persoonlijke spullen.
  • Rugzakfunctie en ergonomische handgreep.
  • Collectie padeltassen 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die ruimteproblemen hebben, aangezien de Nox paletteero een van de grootste op de markt is, met capaciteit voor alles wat je nodig hebt en je kunt ook alles georganiseerd en goed beschermd meenemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want u zult genieten van de nieuwe Miguel Lamperti paletteero , een tas gemaakt van de beste materialen en een onberispelijk design. Pronk met je tas met zijn afwerking in zwarte, witte en rode details, spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten